Siyasetçi Yavuz Ağıralioğlu, 28 Ekim’de Ankara’da düzenleyeceği programla yeni partisinin tanıtımını gerçekleştirecek. Parti adı konusunda çeşitli iddialar öne sürülürken, Türkiye’nin dört bir yanında teşkilat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Otobüslerle Ankara’ya gelecek partililer, ATO Congresium’da saat 13.00’te başlayacak programla Yavuz Ağıralioğlu’ndan parti vizyonunu ve hedefleri ilk kez duyacak.
Parti lansmanı ile ilgili her ayrıntı dikkatle hazırlanırken Ağıralioğlu da Anadolu’nun farklı kentlerinden Ankara’ya gelecek partilileri önce şehrin billboardlarında karşılayacak.
Reklamların sade tasarımı dikkat çekerken özellikle partinin kuruluş günü olan 28 Ekim vurgusu öne çıkıyor.
Yavuz Ağıralioğlu’nun yeni parti programı için hazırlanan billboardlarda ayrıca ‘Ortak Akıl, İleri Türkiye‘ sloganına da yer verildi. ANKARA-BHA
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, parti genel merkezinde basın açıklaması düzenledi. Ağırlalioğlu, HÜDA PAR'ın Çözüm Çalıştayı'na "Çözülme Çalıştayı" tepkisini gösterdi.
Bakan Tunç'un The Economist'e tepkisi sert oldu Kirli senaryolara boyun eğmeyeceğiz" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, The Economist dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirilerine sert tepki göstererek, "Karanlık odakların hazırladığı kirli senaryolara asla boyun eğmeyeceğiz" dedi.
SON DAKİKA! Ankara'da deprem oldu AFAD'ın yaptığı açıklamaya göre Ankara'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Selahaddin İl Meclisi Başkanı Adil Sümeydai, Türkmenlerin vilayette ikinci büyük etnik grup olduğunu belirterek, il sınırlarında Arapça ve Kürtçe’nin yanı sıra Türkçe’nin de resmi dil olarak kabul edilmesine onay verdi.
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’nın da ödül aldığı UTSAF töreninde, ticaret, turizm ve sağlık turizmi sektörünün öncü isimleri ATO Meclis Salonu’nda bir araya geldi.
Marmara Bölgesi için yapılan kuvvetli kar uyarısının ardından, Avrupa Yakası’nda Fatih, Eyüpsultan, Şişli, Küçükçekmece ve Beylikdüzü gibi ilçelerde yoğun kar yağışı sürerken, yol kenarlarında biriken kar sürücüler için zorluklar oluşuyor
Yorumlar (1)
Okur
4 ay önce / 26.10.2024Halkta karşılığı yok. Boşuna para harcıyor. Türkiye 'de insanlar peygamber olsun yine oy vermezler.
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla