Batman

Batman Valisi Ekrem Cenalp ; 50 yıllık gecek planı yaptiķ

Batman Valisi Ekrem Cenalp Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı ve Batman Kültür gezisi proğramı dahilinde 81 ilin yerel basın temsilcilerini ağırladı. Valilik makamında basın mensuplarının sorularını cevapladı

Batman Valisi Ekrem  Cenalp ; 50 yıllık  gecek planı yaptiķ

Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen "Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı’na" Batman Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirildi.24 Mayıs, 2024, Cuma  Batman Valisi Ekrem Cenalp Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı ve Batman Kültür gezisi proğramı dahilinde 81 ilin yerel basın temsilcilerini ağırladı. Valilik makamında basın mensuplarının sorularını cevapladı

TERÖRİN GERİLEMESİYLE BERABEREKENOMİKVE SOSYAL GELİŞME SAĞLANDI
Batman ValisiCenalp; “genel güvenliğin arzu ettiğimiz istikamette sağlanması ilimizin gelişmesine katkı sağladı” dedi. Terörün gerilemesiyle birlikte ekonomik ve sosyal gelişme sağlandığını altını çizen Cenalp; İlimizde gece saatlerinde caddeler,sokaklar,meydanlar cıvıl cıvıl ,kızlarımız sokaklarda yürümekten korkmazlar vurgusu yaptı. Bölgede toplumsal refahın sağlanması insanların hayata daha iyi tutunmasını sağlıyor dedi.

Vali Ekrem Cenalp şehrin geleceğiyle ilgili de bilgi verdi. “60 bin kişilik istihdam sağlamak için yatırımlar yapıyoruz dedi. Böylece Batmanlılar iş aaramayacak,iş Batmanlıları arayacak sloganıyla hareket ettiklerini ekledi. Cenalp; Batman’ın 50 yıllık gelişim planını hazırladıklarını, 15 ayrı sektöre gelişim planı yaptıklarını belirtti. Motivasyon önemli ama yeterli değil diyen Vali Cenalp; planlı ilerlemenin önemine dikkat çekerek: “Her alanda ne yapmamız gerekiyorsa planladık. Plan yapılmadan konuşulan her şey havada kalıyor. Planlarımızı uygulayarak şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde ifadelerde bulundu.

Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen "Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı’na" Batman Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Mezopotamya’nın İlk Manastırı Batman'da
Bölgesel

Mezopotamya’nın İlk Manastırı Batman'da

Batman İli, Beşiri İlçesi, Kıra Dağı’nın Kuzey Mezopotamya ovasına bakan doğu yamacında, Ayrancı Köyü’nün içinde bulunan Mor Kyriakos (Kuryakos) Manastırı, Süryani Hıristiyanları tarafından kutsal kabul edilen Turabdin Bölgesinin en uç noktasında bulunmaktadır.

81 İlin yerel basını Batman'da
Bölgesel

81 İlin yerel basını Batman'da

Batman Valisi Ekrem Canalp, Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı ve Batman Kültür Gezisi Programı kapsamında Batman’a gelen 81 ilin yerel basın temsilcilerini valilik toplantı salonunda ağırladı.

Batman Valiliği ve TİGAD organizesinde  İnternet Gazetecileri  Batman'da Buluşacak
Bölgesel

Batman Valiliği ve TİGAD organizesinde İnternet Gazetecileri Batman'da Buluşacak

Türkiye deki İnternet Gazetecilerini bir çatı altında toplayan ilk dernek olan TİGAD Gazeteciler Derneği Nevşehir, Kayseri ve Aksaray’dan sonra İnternet gazetecilerini Batman’da bir araya getirecek.

 Batman’da uyuşturucu operasyonu
3. Sayfa

Batman’da uyuşturucu operasyonu

Batman’da bir araçta 27 kilo 200 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

6 Şehidin  Failleri İmha Edildi  11 terörist etkisiz hale getirildi
Bölgesel

6 Şehidin Failleri İmha Edildi 11 terörist etkisiz hale getirildi

Güvenlik güçleri DEM ve BDP'lilerin teröristlere kalkan olmaya çalıştığı anlarda nefes kesen bir operasyon düzenledi.Yerlikaya, bayram tatili süresince 2'si kırmızı, 4'ü turuncu, 2'si gri kategoride olmak üzere toplam 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Batman'da silahlı olay! Grup kavgasında 1 kişi öldü
Bölgesel

Batman'da silahlı olay! Grup kavgasında 1 kişi öldü

Batman'da Petrol Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Detaylar burada...