İşte AK Parti Belediyeciliği sloganıyla açıklamada bulunan Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 2023 yılında emekli olan 13 işçinin emekli ikramiyelerinin ödendiğini duyurdu.
Karamanlı Belediyesi, Emekli Personellerine İkramiyelerini Ödedi
Karamanlı Belediyesi, 2023 yılı içerisinde emekli olan 13 personeline emekli ikramiyelerini ödedi.
13 işçinin emekli ikramiyesinin 4 milyon 411 bin 122 Lira 38 kuruş TL olduğunu belirten Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, "Tüm personellerimizle birlikte, ilçemize hizmet etmek için gece gündüz çalıştık. Emekli olan personellerimiz de bu süreçte önemli katkılar sağladı. Yılların emeği ve alın terlerinin karşılığı olan emekli ikramiyelerini, zamanında ve eksiksiz ödeyerek, onlara olan saygımızı ve minnettarlığımızı bir kez daha gösterdik. Emekli personellerimize yeni hayatlarında sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar dilerim" dedi.
Korkuteli Belediyesi, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay erişimini sağlamak ve erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla yeni bir sağlık hizmetini hayata geçiriyor.
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Güllüce Mahallesi’ne park ve yeşil alan kazandırıyor. Çalışmalar hızlandı! Detaylar burada…
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın hibe ettiği yeni aracı teslim aldıklarını duyurdu. İşte detaylar!
Bucak Belediyesi’ne bağlı Belpaş, Burdur’da bir ilki gerçekleştirerek Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ni (UTTS) hizmete sundu. Akaryakıtta dijital takip dönemi başladı!
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i, İrlanda'nın Ankara Büyükelçisi Clare Brosnan ziyaret etti. Detaylar haberimizde..
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu 2. Sanayi Sitesi'ni büyütmek için çalışmaların başlatılacağını söyledi.
Yorumlar (0)