Bir aile denizde yok oldu! Büşrayı da kaybettik!
Sinopta olay, 31 Temmuzda Çiftlik Sahili mevkiinde meydana geldi. Şaban Cinbe (45), eşi Aynur Cinbe (40), kızları Gamze Cinbe (15) ve Büşra Cinbe (17) serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçirdi.
ANNESİ, BABASI VE KIZ KADEŞİ VEFAT ETMİŞTİ
DHAda yer alan habere göre inşaat ustası Şaban Cinbe, eşi Aynur Cinbe ve kızı Gamze Cinbe, ekipler tarafından denizden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Ancak Cinbe çifti ve kızları Gamze hayatlarını kaybetti.
BÜŞRA YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
Büşra Cinbe ise yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Büşra Cinbe, iki hafta süren yaşam savaşını bu sabah kaybetti. Acı haberle Cinbe Ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu.Haberturk
Afyonkarahisar’da fotoğraf çektirirken gölete düşen arkadaşını kurtarmak isteyen şahıs, boğularak hayatını kaybetti. Ölen kişinin cansız
Reyhanlı Devlet Hastanesinde kimlikleri tespit edilen yabancı uyruklu şahısların baba Ahmet Hacabdo (46) ile çocukları Muhammet, İbrahim, Abdo ve Hamit Elmeri olduğu öğrenildi. Öte yandan çocukların yaşlarının 6, 8, 18 ve 21 olduğu tespit edildi.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Koru Sahili'nde denize düşen terliğini almak için suya giren şahıs, balıkçıların hızlı müdahalesi ile boğulmaktan kurtarıldı. Kurtarma anları cep telefonuyla kaydedildi.
Samsun'un Atakum ilçesinde denize giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi.
Sakarya'nın Karasu ilçesinde yasak olmasına rağmen denize giren aynı aileden 4 kişi boğulma tehlikesi geçirdi.
Samsun'da serinlemek için denize giren 90 yaşındaki şahıs, boğulma tehlikesi geçirdi.
Yorumlar (0)