Bolu'da cadde ortasında 1'i ağır 3 kişiyi silahla yaralayarak olay yerinden kaçan 4 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, dün saat 17.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi Tekel Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsa G. ve Kaan K., daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen Ömer Faruk Aytar (28) ve Yunus Emre Aytar (29) kardeşlerle karşılaştı. Taraflar arasında tartışma yaşandı. İsa G. ve Kaan K. yanlarında bulunan silahlarla iki kardeşe defalarca ateş etti. Silahlı saldırıda Yunus Emre Aytar karnından, Ömer Faruk Aytar ise bacağından yaralandı. Olayın yaşandığı esnada sokakta bulunan motorlu kurye Nadir Tunç (50) da kurşunların bacağına gelmesiyle yaralandı. Silahlı saldırganlar olay yerinden kaçtı.
Olay yerinden kaçan 4 şüpheli, polis ekipleri tarafından operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. İHA
Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Gerede, Yeniçağa ve Mudurnu ilçelerinde Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) kredisi almaya hak kazanan 103 kişi kurayla belirlendi. Detaylar haberimizde..
Bolu'ya eğitim ve sağlık alanında 148 eser kazandıran iş adamı İzzet Baysal, vefatının 25'nci yılında mezarı başında anıldı. Detaylar haberimizde..
Trendyol 1. Lig 26. haftanın açılış mücadelesinde Manisa FK evinde karşılaştığı Boluspor'a 2-0 yenildi.
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 2 katlı evin bacasında çıkan yangın korkuttu.
Bolu’da 2 katlı evin bitişiğindeki odunluk alev alev yandı. Yangın sebebiyle betonarme evde de hasar oluştu.
Bolu’da yarın etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime 1 gün ara verildi.
Yorumlar (0)