Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde ‘Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü’ kutlamaları çeşitli etkinlikler ile başladı.
Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Yıldönümü Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Saygı durusu ve İstiklal Marsı okunduğu törende çelenk sunumu yapıldı. Törene Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gürfidan, Başkomiser Kadir Avcı, Komiser Dündar Bozkurt, Komiser Deniz Albayrak ve emniyette görevli polisler katıldı. Kutlama törenlerinin çeşitli program ve ziyaretler ile devam edeceği kaydedildi.
Burdur’da, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde çelenk sunulup şehitliklere karanfil bırakıldı.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünde yazılı bir açıklama yaptı
Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü, sebebiyle Burdur İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Türk Polis Teşkilatı'nın 179. yıl dönümü Burdur'da düzenlenen törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreninin ardından Burdur Şehitliği ziyaret edildi ve şehitler için dua edildi.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179’uncu yıldönümü kutlandı.
Afyonkarahisar'da Polis Haftası sebebiyle şehit polis memuru Ali Duman'nın mezarı başında yad edildi.
Yorumlar (0)