”Öksürüğe iyi gelen başlıca bitkilerden zencefili söyleyebiliriz. Zencefil çok etkilidir, zencefilden yapılmış çaylar ve pastiller muhakkak kullanılmalıdır.” diyen TABDER Başkanı Ayhan Ercan, ”Zencefilin yanında hatmi çiçeği öksürüğe iyi gelen bitkiler arasındadır. Hatmi çiçeğini sütün içerisinde salep yapar gibi yapabilirsiniz. Aynı şekilde meyan balı da küçük parçalar halinde bir buğday tanesi şeklinde günde üç defa gün içerisinde pastil gibi tüketildiğinde öksürüğü yatıştırmada yardımcı olacaktır.” şeklinde konuştu.
Samsun'da bir kişi evine iftara gittiği ikiz kardeşini bıçakladı.
Adana'da iş adamı Mahmut Tarhan'ın iş yeri, kendisinden 15 milyon TL haraç isteyen çeteye para vermediği için 13 defa kurşunlandı.
Sakarya'nın Sapaca ilçesinde minibüs ile kafa kafaya çarpışan otomobilin motoru yaklaşık 10 metre savrularak kanalın içine düştü
Uşak’ın Banaz ilçesinde iki komşu aile arasında çıkan kavgada av tüfeğiyle vurulan biri kadın 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.
Antalya’da düğün hazırlıkları yapan çift arasında çıkan tartışmada Acil Tıp Teknisyeni Halit Can Sakman tarafından sırt ve göğüs kısmından çok sayıda aldığı satır darbeleri ile öldürülen hemşire Sevcan Demir Sakman’ın cenazesi anne-babası ve yakınları tarafından teslim alındı.
Kızılkaya Belediyesi, yaz aylarında artan su tüketimi nedeniyle bahçelerde sebze yetiştirmeyi yasakladı. Karara uymayanlara cezai işlem uygulanacak.
Yorumlar (0)