Burdur / Bucak

Bucak aydınlık ve keyifli bir şehir oluyor

Burdur'un Bucak ilçesi yapılan çalışmalarla aydınlanmaya renklenmeye devam ediyor.

Bucak aydınlık ve keyifli bir şehir oluyor

Burdur'un Bucak ilçesi yapılan çalışmalarla aydınlanmaya renklenmeye devam ediyor.
Yaptığı projeler ile büyük beğeni toplayan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak'ın gelişimi için yapılan yatırımların yanı sıra aydınlık ve keyifli bir Bucak için de çalışıyor.
Değişimi hep birlikte görüyoruz ifadeleriyle yeni aydınlatmaları paylaşan Belediye Başkanı Emrullah Ünal, " Değişimi hep birlikte görüyoruz. Aydınlık ve keyifli bir şehir oluyor " ifadelerini kullandı.

Bucak Belediyesi son dönemlerde ne yaptı ? 

Sunucular artık daha güvenli

Bucak Belediyesi, teknolojide yaşanan hızlı değişimi yakından takip ederek akıllı kent olma noktasında önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Bucak Belediyesi akıllı kent olma yolunda hızla ilerliyor. Bu kapsamda ‘Sanallaştırma Teknolojisi’ ile sunucularını 3 katına çıkartarak Bucak Belediyesinin teknoloji altyapısını minimum 15 yıl ileriye taşıdı. Sanallaştırma teknolojisi ile harita bilgileri ve coğrafi bilgi sistemi, kent bilgi istemi, Scala sistemi, çözüm masası kayıtları, Netcad, e-İmar, e-ruhsat, e-Aşiv, e-dergi, e-akademi, (LORA) Akıllı Su Sayaçları sistemi, web sitesi, mailler, mükellef bilgileri, vergi kayıtları, istimlak bilgileri gibi dijital ortamda yer alan ve kullanılan tüm fiziksel veri ile kaynaklar çok daha verimli bir şekilde kullanılabilecek.

Lostra Salonu

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve ekibi kent genelindeki her soruna çözüm bulmaya ve kente değer katmaya devam ediyor. Başkan Emrullah Ünal şimdi de kent genelinde ayakkabı boyacılığı yapan vatandaşlar için lostra salonu yapıyor. Bucak Belediyesi, ayakkabı boyacılığının daha iyi şartlarda yapılabilmesini sağlayacak lostra salonun yapımına başladı. Yıllardır Belediye Meydanı ve Cumhuriyet caddesinde ayakkabı boyayarak ekmek parası kazanmaya çalışan ayakkabı boyacıları için “Lostra Salonu” yapıyor.

Yöresel Ürünler Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı

Bucak Belediyesi yol ekonomisinden yararlanmak, Bucak’ın yöresel ürünlerini ve değerlerini yerli ve yabancı turistlerle paylaşmak ve kent girişlerini daha estetik hale getirmek için şehir girişinde içerisinde kafe, yöresel ürün dükkânları, mescid, tuvalet, çeşme, otopark ve dinlenme alanlarının yöresel ürünler pazarı yapacak.

Sokak hayvanları koruma ve rehabilitasyon merkezi

Bucak Belediyesi sokak hayvanları sorununu çözüme kavuşturuyor. Sokak hayvanları koruma ve rehabilitasyon merkezinin yapımına başlanıyor.
Bucak Belediyesi tarafından tam olarak tamamlandığında Türkiye’nin en modern hayvan barınaklarından biri olacak tesis için çalışmalarına hız verdi. Proje çalışmaları tamamlanan hayvan barınağında yapım çalışmalarına başlanıyor. Sahipsiz sokak hayvanları sorunu çözüme kavuşuyor.

Kapalı Perşembe Pazarına soğuk önleyici sistem

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, kentin sorunlarını birer birer çözüyor. Bucak'ta perşembe pazarındaki girişler soğuk önleyici sistemle kapatıldı.
Bucak Belediyesi Kapalı Perşembe Pazarında soğuk hava nedeniyle uzun zamandır pazarcı esnafının ve vatandaşların talep ettiği Pazar yeri girişlerinin kapatılması isteği Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın talimatlarıyla birlikte yerine getirildi.Bucak aydınlık ve keyifli bir şehir oluyorBucak aydınlık ve keyifli bir şehir oluyorBucak aydınlık ve keyifli bir şehir oluyorBucak aydınlık ve keyifli bir şehir oluyorBucak aydınlık ve keyifli bir şehir oluyorBucak aydınlık ve keyifli bir şehir oluyorBucak aydınlık ve keyifli bir şehir oluyorBucak aydınlık ve keyifli bir şehir oluyor

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'a taziye evi ve sosyal tesis yapılıyor
Bölgesel

Bucak'a taziye evi ve sosyal tesis yapılıyor

Bucak'a taziye evi ve sosyal tesis yapımı için çalışmaların başladığını duyuran Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, tesisin çok amaçlı kullanılacağını söyledi.

Bucak'ta 6 derslikli anaokulu yapım çalışmaları başladı
Bölgesel

Bucak'ta 6 derslikli anaokulu yapım çalışmaları başladı

Burdur'un Bucak ilçesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 6 derslik Anaokulu’nun yapım çalışmalarına başlandı.

Bucak Belediyesi kurdu; Bölgede ilk ve tek
Yerel Yönetim

Bucak Belediyesi kurdu; Bölgede ilk ve tek

Bucak Belediyesi, bölgenin ilk uluslararası standartta veri merkezinin kente kurulduğunu duyurdu.

Bucak'ta hayvan barınağı yapımı başladı
Yerel Yönetim

Bucak'ta hayvan barınağı yapımı başladı

Burdur'un Bucak ilçesi Başkan Emrullah Ünal verdiği sözleri bir bir yerine getirerek, projeleri hayata geçiriyor.

Bucak Belediyesinde çalışan kadınlara 8 Mart'ta idari izin
Yerel Yönetim

Bucak Belediyesinde çalışan kadınlara 8 Mart'ta idari izin

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla belediyedeki kadın çalışanların idari izinli sayılacağını söyledi.

Bucak'ta motosikletçiler ve bisikletçiler sitesi yapımı başladı
Yerel Yönetim

Bucak'ta motosikletçiler ve bisikletçiler sitesi yapımı başladı

Burdur'un Bucak ilçesinde uzun zamandır Motosikletçiler ve Bisikletçilerin beklediği tesis yapılıyor.