Bucak Belediyesi emlak, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam, kira ve ecrimisil vergileri ile diğer ilgili vergileri yapılandırmak için 31 Mayıs 2023’e kadar vatandaşların başvuruda bulunması konusunda uyarıda bulundu.
7440 Sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” kapsamında yapılacak olan vergi yapılandırması ile vatandaşlar belediyeye olan ve biriken borçlarını yapılandırarak ödemede kolaylık yaşayacak.
Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, önceki dönemlere ait beyana dayanan vergiler (emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, kira ve ecrimisil vergisi), bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri ve gecikme zamlarının bu yapılandırma kapsamına girdiği bilgisi verildi.
Vatandaşlar 31 Mayıs 2023 tarihine kadar bu yapılandırma fırsatından yararlanarak birikmiş borçlarını yapılandırabilecek ve ödemede kolaylık yaşayacak. Borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar Bucak Belediyesi gelir şefliğine veya su tahsilat servisine başvurabilecek.
Bucak Belediyesi, 23 Nisan için çocukların yer aldığı özel bir video hazırladı. Başkan Hülya Gümüş’ten anlamlı mesaj geldi.
Bucak Belediyesi, sokak hayvanlarıyla ilgili sosyal medya iddialarına yanıt verdi. Belediyeden yapılan açıklamada çalışmaların yasal olduğu belirtildi.
Burdur Bucak’ta Yunus Emre, Karayvatlar ve Yeni Mahalle’de altyapı çalışmaları tamamlandı. 10 bin m² kilit parke döşendi.
Bucak Belediyesi, Ramazan sonrası Perşembe Pazarı’nda vatandaşlara sıcak çorba ikram etti. Pazarcılar uygulamadan memnun kaldı.
Bucak’ta bulunan Ebru Başarır Sokak Hayvanları Barınağı’na yapılan ziyarette kapasitenin artırılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi için yeni adımlar planlandı.
Bucak Belediyesi, Onaç Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi’nde yağmur suyu sorununun çözümü için 100 metrelik hat çalışmasını tamamladı.
Yorumlar (0)