Bucak Belediyesi, yağmur suyu drenaj kanallarını temizliyor

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın talimatıyla, sanayi esnafının talebi doğrultusunda Yeni Sanayi Sitesi'nde yağmur suyu drenaj kanalları temizleniyor.

Bucak Belediyesi, yağmur suyu drenaj kanallarını temizliyor

SANAYİ ESNAFI TALEP ETTİ: BAŞKAN ÜNAL TALİMAT VERDİ; SANAYİ SİTESİNDE YAĞMUR SUYU DRENAJ KANALLARI TEMİZLENİYOR

Bucak Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü kış sezonu hazırlıklarına Yeni Sanayi sitesinde devam ediyor. Yeni Sanayi sitesi içerisinde bulunan yağmur suyu drenaj kanalları, yeni iş makinesi ile temizleniyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemiz genelinde kış sezonunu sorunsuz geçirebilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz daha önce mahallelerimizde mazgal temizliği yapmış, tüm kanallar temiz ve açık hale getirilmişti. Şimdi de sanayi sitemizde aynı çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Biliyorsunuz sanayi sitemizin bir yönetimi var. Orası bir yapı kooperatifi. Bu tür çalışmalar normalde sanayi sitemizin yönetimi (kooperatif) tarafından yapılıyor. Ancak sanayi esnafımız bizden talep etti ve bu talebi bizde kayıtsız kalmıyoruz. Şimdide ekiplerimiz yeni sanayi sitesi içerisinde bulunan yağmur suyu drenaj kanallarının temizlik çalışmalarına başladı. Sanayi Sitesi içerisindeki kanal temizliğinde Belediyemize yeni kazandırdığımız mini ekskavatörü kullanıyoruz. Bu şekilde ekiplerimiz daha hızlı çalışma yapabiliyorlar. Daha kısa zamanda daha fazla kanal temizliği sağlanıyor. Kısa sürede sanayi sitesi içerisindeki tüm yağmur suyu drenaj kanallarının temizliğini tamamlayacağız.” dedi.

Bucak Belediyesi, yağmur suyu drenaj kanallarını temizliyorBucak Belediyesi, yağmur suyu drenaj kanallarını temizliyorBucak Belediyesi, yağmur suyu drenaj kanallarını temizliyorBucak Belediyesi, yağmur suyu drenaj kanallarını temizliyorBucak Belediyesi, yağmur suyu drenaj kanallarını temizliyorBucak Belediyesi, yağmur suyu drenaj kanallarını temizliyor

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    BEĞENDİM
  • 3
    BEĞENMEDİM
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ÜZÜLDÜM
  • 2
    KIZDIM
  • 2
    ŞAŞIRDIM
  • 2
    GÜLDÜM
  • 2
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Güney Ege'nin Alternatif Turizm Zenginlikleri Avrupa'da Tanıtıldı!
Yaşam

Güney Ege'nin Alternatif Turizm Zenginlikleri Avrupa'da Tanıtıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Güney Ege Kalkınma Ajansı 10-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında Güney Ege Bölgesi'nde alternatif turizm imkanlarının tanıtılması amacıyla Avrupa'daki Türk seyahat acentelerine yönelik tanıtım turu düzenledi.

Bucak Organize Sanayi MTAL'de  4006-Tübitak Bilim Fuarı Heyecanı Başladı!
Bölgesel

Bucak Organize Sanayi MTAL'de 4006-Tübitak Bilim Fuarı Heyecanı Başladı!

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ve TÜBİTAK tarafından desteklenen 4006-Tübitak Bilim Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Sanayi Sitesi'nde Yangın! İşte yangının sebebi
Bölgesel

Sanayi Sitesi'nde Yangın! İşte yangının sebebi

Burdur'da Küçük Sanayi Sitesi'nde bir oto yedek parça deposunda kaynak yaparken çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın nedeniyle depoda maddi hasar meydana geldi.

DSO “Avrupa Film Günleri” etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı
Etkinlik

DSO “Avrupa Film Günleri” etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı

Denizli Sanayi Odası (DSO), Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında Türkiye’de eş zamanlı olarak 10 şehirde düzenlenen “Avrupa Film Günleri” etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Başkan Bıyık Düzce Turizmine Büyük Destekçi
Bölgesel

Başkan Bıyık Düzce Turizmine Büyük Destekçi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Erdoğan Bıyık, “Düzce’mizin turizmine mümkün olduğunca çok katkı sağlamaya, birlik olmaya, birlikte büyük projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Sanayi Kavşağı'nda Kaza! 2 kişi hastaneye kaldırıldı
Bölgesel

Sanayi Kavşağı'nda Kaza! 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Isparta-Burdur karayolunda seyir halinde olan motosikletin sanayi kavşağında kavşağa kontrolsüz giren otomobile çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.