Burdur / Bucak

Bucak Belediyesinden eğitime rekor yatırım

Bucak Belediyesi, ilçe genelindeki okulların fiziki koşullarını iyileştirmek için kapsamlı bir yatırım programı başlattı. İşte detaylar...

Bucak Belediyesinden eğitime rekor yatırım

Bucak Belediyesi, ilçe genelindeki okulların fiziki koşullarını iyileştirmek için kapsamlı bir yatırım programı başlattı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'dan Eğitime Büyük Destek

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ilçe genelindeki okulların ihtiyaçlarına yönelik yaptığı yatırımları değerlendirdi. Ünal, "Kent genelindeki hemen hemen tüm okullarımıza parkeden, asfalta, kamelyadan banka, piknik masasından, tamiratlara, duvar örme, sıva, çit çekmeden temizliğe, ot biçmeden ağaç budamaya, spor tesislerinden peyzaj düzenlemesine, ses sisteminden çadır ve masa sandalyesine kadar Bucak'ta rekor yatırım yaptık, destek verdik" ifadelerini kullandı.

Ünal, Bucak Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, "Eğitim, toplumumuzun geleceği için en önemli yatırımdır. Bu nedenle, ilçemizdeki okulların ihtiyaçlarının giderilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda, okullarımızın bahçelerini parke, asfalt ve bordür taşı ile döşedik. Okullara kamelya, bank, piknik masası gibi donatılar kazandırdık. Okulların tadilat ve bakımlarını gerçekleştirdik. Okulların çevrelerinde temizlik ve ağaçlandırma çalışmaları yaptık. Spor tesislerini yeniledik ve peyzaj düzenlemeleri yaptık. Okulların ses sistemlerini yeniledik. Okulların ihtiyaçlarına yönelik çadır ve masa sandalye gibi malzemeler temin ettik" dedi.

Ünal, eğitim yatırımlarına devam edeceklerini belirterek, "Eğitimde kaliteyi artırmak için okullarımızın fiziki koşullarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu konuda, gerek kamu kurum ve kuruluşları, gerekse sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde hareket etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Bucak Belediyesinden eğitime rekor yatırımBucak Belediyesinden eğitime rekor yatırımBucak Belediyesinden eğitime rekor yatırımBucak Belediyesinden eğitime rekor yatırımBucak Belediyesinden eğitime rekor yatırımBucak Belediyesinden eğitime rekor yatırımBucak Belediyesinden eğitime rekor yatırımBucak Belediyesinden eğitime rekor yatırımBucak Belediyesinden eğitime rekor yatırım

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENMEDİM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta dolandırıcılar iş başında! Bucak Belediyesi uyardı
3. Sayfa

Bucak'ta dolandırıcılar iş başında! Bucak Belediyesi uyardı

Bucak Belediyesi, Hüseyin Göktur'un ismini kullanarak yardım ve bağış talep eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyarıyor. Sahte taleplere itibar etmeyin, yasal işlemler başlatıldı.

Bucak Belediyesi duyurdu! İşte Cumartesi Pazarı tahliye sebebi
Bölgesel

Bucak Belediyesi duyurdu! İşte Cumartesi Pazarı tahliye sebebi

Bucak Belediyesi, Cumartesi Pazarı'nın bulunduğu taşınmazla ilgili tahliye kararı aldı. Vatandaşların mağdur olmaması için yeni pazar yeri çalışmaları hızla başlatıldı.

Bucak'ta parklar modernize ediliyor!
Bölgesel

Bucak'ta parklar modernize ediliyor!

Bucak Belediyesi, “İşimiz gücümüz Bucak” sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut parklar modernize edilerek, bölge halkına daha güvenli ve işlevsel alanlar sunuluyor.

Bucak'ta ekipler sahada! Sel taşkınlarının önüne geçilecek
Bölgesel

Bucak'ta ekipler sahada! Sel taşkınlarının önüne geçilecek

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş’ün talimatıyla Konak Mahallesi’nde yağmur suyu ana hattı döşeme çalışmaları başladı. Çalışmalar, sel taşkınlarını önlemek amacıyla aralıksız devam ediyor.

Haydi Bucak bisikletini kap gel! Sağlık, çevre ve eğlence için hep birlikte pedallıyoruz!
Etkinlik

Haydi Bucak bisikletini kap gel! Sağlık, çevre ve eğlence için hep birlikte pedallıyoruz!

Bucak Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlediği bisiklet turuyla sağlıklı, güvenli ve çevre dostu bir yaşam için pedal çevirmeye davet ediyor. Katılın, sürpriz hediyeler kazanın!

Ziraat Türkiye Kupası Bucak Belediyesi Oğuzhanspor  Denizlispor uzatmalarda
Spor

Ziraat Türkiye Kupası Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Denizlispor uzatmalarda

Ziraat Türkiye Kupası Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Denizlispor ikinci yarı 0 : 0 tamamladı uzatmalar oynanıyor....