Burdur

Bucak OSB MTAL'de Coşkulu Mezuniyet Töreni!

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (OSB MTAL), 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 12. sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi.

Bucak OSB MTAL'de Coşkulu Mezuniyet Töreni!

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Bucak OSBMTAL), 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 12. sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi.

Törene Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Bucak Ticaret Odası Başkanı ve aynı zamanda OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Bucak OSB Müdürü Binnur Çiğri de katıldı.

Mezuniyet töreni, 12/A Akademik Sınıf öğrencisi Erol Berke Coşkun'un günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Ardından Okul Müdürü Ayşe Ünal, "Kıymetli Öğrencilerimiz. 4 yıl süren eğitim öğretim süreci boyunca okulumuzda mesleki yeterliliklerinizi artırarak son sınıfa kadar geldiniz. Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve kendi emekleriniz sonucunda emek ve çalışma dolu 4 yıl geçirdiniz. Bundan sonraki hayatınızda sizlere başarılar diler; yaptığınız her işi özenle, hassasiyetle ve hakkaniyetle yapmanızı dilerim." diyerek öğrencilere seslendi. Öğrenciler sınıflar halinde sahneye çağrıldı ve kendilerine alan öğretmenleri tarafından temsili diplomalar sunuldu.

Diploma töreni, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu'nun, okula ve eğitim öğretime yaptıkları maddi manevi destekleri sebebiyle Bucak Ticaret Odası Başkanı ve aynı zamanda OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'na ve Okul Müdürü Ayşe Ünal'ın da Bucak OSB Müdürü Binnur Çiğri'ye plaket takdimi ile devam etti.

Mezuniyet töreni, kep atma, canlı müzik, halk oyunları ve öğle yemeğinin ardından sonlandı.

Bucak OSB MTAL'de Coşkulu Mezuniyet Töreni!Bucak OSB MTAL'de Coşkulu Mezuniyet Töreni!Bucak OSB MTAL'de Coşkulu Mezuniyet Töreni!Bucak OSB MTAL'de Coşkulu Mezuniyet Töreni!Bucak OSB MTAL'de Coşkulu Mezuniyet Töreni!Bucak OSB MTAL'de Coşkulu Mezuniyet Töreni!Bucak OSB MTAL'de Coşkulu Mezuniyet Töreni!Bucak OSB MTAL'de Coşkulu Mezuniyet Töreni!Bucak OSB MTAL'de Coşkulu Mezuniyet Töreni!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (1)

Okur

23 gün önce / 08.06.2024

Mezuniyet törenleri baydı artık. Ülkede bu kadar sıkıntı varken ne gerek var bunlara. Milletin derdi bunlar mı. Yazık çok yazık.

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Bucak OSB MTAL'in katkılarıyla Bucak'ta unutulmaz Cumhuriyet Bayramı
Bölgesel

Bucak OSB MTAL'in katkılarıyla Bucak'ta unutulmaz Cumhuriyet Bayramı

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumhuriyet'in 100. yılını müzikal tiyatro, fener alayı, halk oyunları ve resmi geçit töreni ile coşkuyla kutladı.

Bucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosu
Etkinlik

Bucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosu

Bucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Kurtuluş Savaşı temalı bir tiyatro gösterisi sergiledi.

Bucak OSB MTAL, kardeş okulu ağırladı
Bölgesel

Bucak OSB MTAL, kardeş okulu ağırladı

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kardeş Okul Projesi kapsamı Özel Antalya Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji'ni ağırladı. İşte detaylar...

Başkan Meçikoğlu, Bucak OSB MTAL öğrencileriyle buluştu
Bölgesel

Başkan Meçikoğlu, Bucak OSB MTAL öğrencileriyle buluştu

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kariyer Günleri kapsamında, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, okul öğrencileri ile buluştu.

Bucak OSB MTAL'e Yaklaşık 1 Milyon TL'lik 2 Makine
İş Dünyası

Bucak OSB MTAL'e Yaklaşık 1 Milyon TL'lik 2 Makine

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının 2019 yılı mesleki eğitimin geliştirilmesi mali destek kapsamındaki yenilikçi ar-ge odaklı endüstriyel ürün tasarım atölyesi kurulması projesi Bucak Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine cns torna ve dik işleme makinalarının alınması amacıyla Bucak Organize Sanayi Müdürlüğünde BAKA yetkililerinin gözleminde Bölge Müdürü Binnur Çığrı ve BOSB EML Müdürü Ayşe Ünal ve öğretmenlerden oluşan komisyon nezdinde 3 firmanın katılımıyla ihale yapıldı.

Burdur'da mezuniyet dönüşü kazada 2 yaralı! Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Bölgesel

Burdur'da mezuniyet dönüşü kazada 2 yaralı! Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde (MAKÜ) mezuniyet töreninden çıkan iki üniversite öğrencisinin içinde bulunduğu otomobil, kontrolden çıkarak kazaya neden oldu. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.