Burdur / Bucak

Bucak'ta 2023 asfalt sezonu başladı

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, 2023 asfalt sezonunun başladığını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta 2023 asfalt sezonu başladı

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, 2023 asfalt sezonunun başladığını açıkladı. Yol yenileme ve alt yapı çalışmalarının devam ettiği Bucak ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Emrullah Ünal duyurdu; Asfalt sezonu başladı

Burdur'un Bucak ilçesindeki asfalt sezonunun başlaması nedeniyle Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yerinde inceleme yaparak açıklamalarda bulundu. Açıklamasında, 2023 asfalt sezonunun başlangıcını, Çavuşlar Mahallesi Tepecik Caddesi'nde gerçekleştirdiklerini belirtti. İlçeyi doğudan batıya bağlayan üç ana arterin bulunduğunu ve bunlardan birinin Süleyman Demirel Bulvarı, diğerlerinin Gazi Caddesi ve Hökez Bulvarı olduğunu vurguladı.

Parke söküldü, sıcak asfalt hazır hale getirildi

Emrullah Ünal, Hökez Bulvarı üzerinde yer alan Ayfer Gök Lisesi bölgesinde parke çalışması yapıldığını, alt yapıların abone bazında değiştirildiğini, parke söküldükten sonra Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sıcak asfaltın hazır hale getirildiğini açıkladı. Aynı zamanda, eski hastane önünden Bucak Lisesi (Ayfer Gök Lisesi) bölgesine kadar olan bölgede de sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Alt yapı tamamlandı sıcak asfalt çalışmasına geçildi

Başkan Ünal, özellikle güzergahın alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde sıcak asfaltın uygulandığını, Telekom'un fiber hat bağlantısı, elektrik Tedaş'ın yer altı bağlantıları ve belediye hatlarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışmalarına geçildiğini ifade etti.

Tüm cadde ve sokaklarda yenileme ve değiştirme

Yol medeniyettir ilkesi gereği ilçenin tüm cadde ve sokaklarının yenileme ve değiştirme çalışmalarını aynı anda gerçekleştirdiklerini vurgulayan Ünal, özellikle yamaç kesimlerde, kenar mahallelerde kilit parke çalışması yapıldığını söyledi. Şehir merkezine yakın bölgelerde ise sıcak asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Başkan Ünal, yol genişletmelerini ihtiyaç duyulan bölgelerde gerçekleştirdiklerini ve imar sınırlarına kadar genişleyebilecek noktalarda genişletmeyi sağladıklarını açıkladı. Şehirdeki tüm mahallelerde ve muhtelif alanlarda sıcak asfalt, kilitli parke veya soğuk asfalt gibi çalışmaları sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Bucak'ta 2023 asfalt sezonu başladıBucak'ta 2023 asfalt sezonu başladıBucak'ta 2023 asfalt sezonu başladıBucak'ta 2023 asfalt sezonu başladıBucak'ta 2023 asfalt sezonu başladı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    BEĞENDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Tefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı
Yerel Yönetim

Tefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün girişimleriyle Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Çalışmanın maliyeti 1,5 milyon TL olarak açıklandı.

Başkan durmuyor! Tefenni sıcak asfaltlanıyor
Yerel Yönetim

Başkan durmuyor! Tefenni sıcak asfaltlanıyor

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçenin Göktürk Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Bucak Belediyesi Yenilikçi Çalışmalarla Yolları Yeniliyor!
Yerel Yönetim

Bucak Belediyesi Yenilikçi Çalışmalarla Yolları Yeniliyor!

Bucak Belediyesi, Tepecik ve Hökez Caddelerinde alt yapı eksikliklerini gidererek sıcak asfalt yapım çalışmalarına başladı. İşte detaylar...

Mersin'de sıcak asfalt Çalışması
Bölgesel

Mersin'de sıcak asfalt Çalışması

Toroslar’da yol bakım ve onarım çalışmaları sürüyor işte detaylar..

Korkutelileri sevindirecek haber
Bölgesel

Korkutelileri sevindirecek haber

Kırsal Hizmetler Dairesi ekiplerinin alt yapı çalışmasını tamamladığı 6 kilometrelik Yeleme Mahallesi - Varsak Yaylası Grup Yolu 18 yıl sonra asfalta kavuşuyor. Detaylar haberimizde...

SBB’den asfalt çalışması ve yeni futbol sahası
Bölgesel

SBB’den asfalt çalışması ve yeni futbol sahası

Samsun’da, İlkadım ilçesi Lise Caddesi asfaltını yenileyen Büyükşehir Belediyesi(SBB), Atakum ilçesine de FIFA standartlarında bir futbol sahası yapıyor. işte detaylar..