Burdur'un Bucak ilçesinde belediye ekipleri tarafından kent genelinde alt ve üst yapı çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor.
Bu kapsamda Bucak Belediyesi ekipleri tarafından ilçenin Pazar Mahallesi Fevzipaşa Caddesi, İnönü Caddesi ve Pazar Camii etrafından altyapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda üst yapı çalışmaları başladı.
Kent genelinde cadde ve sokakları daha modern hale getirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, " Pazar Mahallemizde Fevzipaşa Caddesi, İnönü Caddesi ve Pazar Camisi etrafında altyapı çalışmaları sonrası üst yapı çalışmalarına başladık. Bu caddelerimizi daha modern ve kullanışlı hale hale getiriyor, yeniliyoruz. " ifadelerini kullandı.
Tefenni Belediye Meclisi, Devlet Bahçeli Caddesi'nin iki bölümünü yeniden adlandırdı. Karar detayları ve oy dağılımı haberimizde.
Burdur’un Bucak ilçesinde Gazi Caddesi’nde yol çökmesi sonrası tadilat çalışmaları başladı. Muhtar Mehmet Ergit, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Burdur'un Bucak ilçesinde motosiklet ve otomobilin karıştığı trafik kazasında araçta bulunan 1 kişi yaralandı.
Burdur’da 2 Eylül'den itibaren Gazi Caddesi'nde tek yön uygulaması başlıyor. Trafik düzeni ve yaya güvenliği için yapılan bu değişiklikle ilgili tüm detaylar haberimizde. Başkan Ercengiz’in uyarılarına dikkat edin!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın en işlek arterlerinden Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde deforme olan kısımları sıcak asfaltla yeniledi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı’nın en işlek caddesi olan can damarı niteliğindeki Ada Caddesi’ni 18 bin 500 ton sıcak asfalt ve üst yapı çalışmalarıyla yeni bir yüze kavuşturarak hizmete açtı.
Yorumlar (0)