Burdur'un Bucak ilçesinde eski adliye önünde yapılan Kermes'te bağış için satılan ve beğeni toplayan baklavalar, yoğun istek üzerine yarın da satılıyor olacak.
Bucak Hafızlık Kur'an Kursu Külliye yararı için bir hayırsever tarafından bağış yapılan baklavalar 7 Şubat 2025 Cuma günü aynı yerde sizlerle olacak. Hem ağzımız tatlansın hem de bir katkımız olsun diyenler kermes alanına giderek baklava satın alabilir.
Kur'an Kursu Hafızlık Külliyesi yararına 1 kg baklava alarak 250 TL destek olabilirsiniz. Tüm vatandaşlar davet edildi.
Burdur'un Bucak ilçesinde Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüleri tarafından, "Deprem Bölgesinde Bir Tuğlada Senden Olsun" Hayır Çarşısı cami ve kuran kurslarımız için yardım amacıyla kermes düzenleniyor.
450 öğrenci kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük 4-6 Yaş Kur'an Kursu olacak Şafak Kur'an Kursu yararına, Muratpaşa Camii'nde TDV Kepez Şubesi ve Kadın Kolları işbirliğiyle Hayır Çarşısı düzenlendi.
Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Kepez İlkokulu, Kepez Ortaokulu ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu yönetici, öğretmen ve velileri okul ihtiyaçları için tek yürek oldu.
Korkuteli Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerin ve okulun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir kermes düzenledi. Kermeste, okul yararına birçok ürün satışa sunuldu ve katılımcılardan büyük ilgi gördü.
Konyaaltı Belediyesi iş birliğiyle Konyaaltı Kent Konseyi tarafından Dostluk Parkı içerisinde “Üreten Kadınlar Kermesi” açıldı.
Kemer Belediyesi tarafından her ay geleneksel hale gelen “Üreten ev hanımları kermesi”ne katılan ev hanımları, el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundu.
Yorumlar (0)