Burdur

Bucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosu

Bucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Kurtuluş Savaşı temalı bir tiyatro gösterisi sergiledi.

Bucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosu

Burdur'un Bucak ilçesinde Cumhuriyetin 100. Yılı kutlama programları kapsamında, OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından kültür merkezinde tiyatro gösterisi sergilendi.

Gösteriye, Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sergilenen tiyatro oyunu, Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşanan bir hikayeyi anlatıyordu. Oyunda, Kurtuluş Savaşı'nın zorluklarına rağmen, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini sürdürdüğü vurgulandı.

Tiyatro gösterisini izleyen vatandaşlar, öğrencilerin performanslarından büyük beğeni duydu. Vatandaşlar, tiyatro gösterisinin Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını daha da anlamlı hale getirdiğini söyledi.

Gösteri sonunda konuşma yapan Bucak Kaymakamı Bayram Gale, "OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizin sergiledikleri tiyatro gösterisi, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için çok anlamlı bir etkinlikti. Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum." dedi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise, "Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz. Bu coşkuyu hep birlikte yaşayarak, Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağız. Öğrencilerimizin tiyatro gösterisi de bu coşkuyu daha da anlamlı hale getirdi." diye konuştu.

Tiyatro gösterisi, izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

Bucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosuBucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak OSB MTAL'in katkılarıyla Bucak'ta unutulmaz Cumhuriyet Bayramı
Bölgesel

Bucak OSB MTAL'in katkılarıyla Bucak'ta unutulmaz Cumhuriyet Bayramı

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumhuriyet'in 100. yılını müzikal tiyatro, fener alayı, halk oyunları ve resmi geçit töreni ile coşkuyla kutladı.

Bucak OSB MTAL, kardeş okulu ağırladı
Bölgesel

Bucak OSB MTAL, kardeş okulu ağırladı

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kardeş Okul Projesi kapsamı Özel Antalya Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji'ni ağırladı. İşte detaylar...

Başkan Meçikoğlu, Bucak OSB MTAL öğrencileriyle buluştu
Bölgesel

Başkan Meçikoğlu, Bucak OSB MTAL öğrencileriyle buluştu

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kariyer Günleri kapsamında, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, okul öğrencileri ile buluştu.

Bucak OSB MTAL'e Yaklaşık 1 Milyon TL'lik 2 Makine
İş Dünyası

Bucak OSB MTAL'e Yaklaşık 1 Milyon TL'lik 2 Makine

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının 2019 yılı mesleki eğitimin geliştirilmesi mali destek kapsamındaki yenilikçi ar-ge odaklı endüstriyel ürün tasarım atölyesi kurulması projesi Bucak Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine cns torna ve dik işleme makinalarının alınması amacıyla Bucak Organize Sanayi Müdürlüğünde BAKA yetkililerinin gözleminde Bölge Müdürü Binnur Çığrı ve BOSB EML Müdürü Ayşe Ünal ve öğretmenlerden oluşan komisyon nezdinde 3 firmanın katılımıyla ihale yapıldı.

İTBF’nin 100. yıla armağanı
Etkinlik

İTBF’nin 100. yıla armağanı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin (İTBF) Cumhuriyet’in 100. Yılına armağan olarak çıkarttığı kitapları tanıttı.

100’üncü yıl uçuşlarına Fransa’dan gelen  Valentin Berland'ta katıldı
Yaşam

100’üncü yıl uçuşlarına Fransa’dan gelen Valentin Berland'ta katıldı

Adıyaman’ın Tut ilçesine Fransa’dan gelen Valentin Berland, 100’üncü Yıl Yamaç Paraşütü etkinliğinde gökyüzünde süzüldü.