Burdur

Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!

Burdur'un Bucak ilçesinde ÇES Sanat Evi öğrencileri tarafından hazırlanan sergiler devam ediyor. Bu hafta küçük ressam Nil'in sergisi büyük beğeni topladı.

Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!

Burdur'un Bucak ilçesinde ÇES Sanat Evi öğrencileri tarafından hazırlanan sergiler, ilçede devam ederken küçük ressam Nil'in sergisi büyük beğeni topladı.

Sanatın ve Yaratıcılığın Önemi

Çocukların ilim ve bilim kadar sanat etkinlikleriyle de gelişmesinin önemine vurgu yapan AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, geçen hafta katılamadığı bir açılışı hatırlatarak, her hafta düzenlenen bu küçük ressam sergilerinin devam edeceğini belirtti. Oğuz, "Çocuklarımızın ilim ve bilim anlamında gelişmesi çok önemli ama bu tarz sanat etkinlikleri de en az onlar kadar değerli. Yeteneklerini sergiledikleri bu etkinlikleri bizler de destekliyoruz. İnşallah devamı gelir ve başarıları daim olur," dedi. Ayrıca, etkinliğe öncülük eden Tuğba Demirezen'e teşekkür ederek, çocukların sanatsal gelişimlerine katkıda bulunduğu için memnuniyetini dile getirdi.

ÇES Sanat Evi Tuğba Demirezen: "Her Sergimizde Yağış Oluyor, Ama Birlikteyiz"

ÇES Sanat Evi'nden Tuğba Demirezen, sergi açılışında yaptığı konuşmada, yağışlı havalara rağmen birlik ve beraberlik içinde olduklarını belirtti. "Çok güzel bir sergi oldu. Nil ve yaşıtları için heyecanlı bir gün. Her iki haftada bir sergimiz olacak," dedi. Ayrıca, 27 Temmuz'da Yusuf Eren'in sergisi olacağını duyurarak, farklı tarzlarda çalışmaların sergileneceğini ekledi.

Serginin Yıldızı Nil ve Ailesi

Serginin yıldızı Nil, Tuğba öğretmenine teşekkür ederek, "Katılanlardan dolayı çok mutlu oldum. Arkadaşlarım da çok beğendi, teşekkür ederim," dedi.

Nil'in annesi Saadet Tülkay, serginin anlamlı bir günde gerçekleştiğini belirterek, "Bu bizim için çok kıymetli. Nil'in sanata olan ilgisini değerlendirdik. Tuğba hocamız destek oldu ve bu güzel çalışmaları sergilediler. Hepinize teşekkür ediyoruz," ifadelerini kullandı.

Nil'in babası Hüseyin Tülkay ise, serginin hazırlanmasında emeği geçen Tuğba hocaya ve katılımcılara teşekkür etti. "İlerleyen zamanlarda da geniş kapsamlı sergilere devam edeceğiz," dedi.

Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!Bucak'ta sanat rüzgarı! Nil'in sergisi büyük beğeni topladı!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta sanat konuşuyor! Yusuf Eren'in sergisine yoğun ilgi
Bölgesel

Bucak'ta sanat konuşuyor! Yusuf Eren'in sergisine yoğun ilgi

Bucak Belediyesi ve ÇES Sanat Evi iş birliğiyle düzenlenen yaz boyu sergiler kapsamında 10 yaşındaki Yusuf Eren Canbaz'ın resim sergisi açıldı. Genç yetenek büyük beğeni topladı.

Bucak AK Parti ve ÇES Sanat Evi buluşması
Bölgesel

Bucak AK Parti ve ÇES Sanat Evi buluşması

Bucak AK Parti İlçe Teşkilatı ve ÇES Sanat Evi, unutulmaz bir sanat atölyesinde bir araya geldi. Detaylar burada...

Bucak Belediyesinden Kadın ve Tarih Konulu “Gadın Anam” Resim Sergisi
Bölgesel

Bucak Belediyesinden Kadın ve Tarih Konulu “Gadın Anam” Resim Sergisi

Bucak Belediyesi, Çocuk Evi Sanatı (ÇES) ile birlikte Bucak Kent Müzesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yıl dönümünde Kadın ve Tarih Konulu “Gadın Anam” resim sergisi düzenliyor.

HAYDİ KIZLAR TATİL ZAMANI
Tanıtım

HAYDİ KIZLAR TATİL ZAMANI

Haydi kızlar !!!Doğanın kalbinde bir yolculuğa bizlerle var mısınız? sloganı ile Çes Sanat Evi, Fi Psikoloji ve Tane Danışmanlık ortaklığında Karacaören köyü Botanik göl evlerine gezi düzenliyorlar.

Bucak'ta gecenin olayı! Domuz avında yaralandı
3. Sayfa

Bucak'ta gecenin olayı! Domuz avında yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde yaşanan olay sonrasında 1 kişi yaralandı. Burdur Bucak Çamlık Köyünde meydana gelen olayın detayları için tıklayın...

Bucak'ta trafik kazası! Arkadan çarptı, sürücü yaralandı
3. Sayfa

Bucak'ta trafik kazası! Arkadan çarptı, sürücü yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Burdur Bucak trafik kazası detayları burada...