Burdur'un Bucak ilçesi Zübeyde Hanım Anaokulu'nda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliği düzenlendi.
Düzenlenen etkinliğe Bucak İlçe Kaymakamı Bayram GALE, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan CAMCIOĞLU, Bucak Şube Müdürleri Perihan KOÇAŞ ve Mehmet AKAY katıldı.
Programın katılımcıları anlamlı etkinlikte minik öğrencilerin heyecanına ortak olurken Zübeyde Hanım Anaokulu'ndaki etkinlikte öğrenciler, yerli üretimle ilgili hazırladıkları ürünleri sergiledi.
Kaymakam Bayram Gale ve beraberindekiler öğrencilerin el emeği çalışmalarını inceledi. Yerli üretimin ve tutum bilincinin küçük yaşta kazandırılmasının önemine vurgu yapan Kaymakam Bayram Gale, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu tür etkinliklerle bilinçlenmesi bizler için gurur vermektedir.” dedi.
Etkinlikte minikler tarafından hazırlanan gösteriler büyük beğeni topladı. Kaymakam Bayram Gale, etkinlik sonunda emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek programdan ayrıldı.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında Altın Terim Solmaz İlkokulu'nda gerçekleştirilen programa katıldı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret ederek okul öğrencilerinin düzenlediği Yerli Malı Haftası etkinliğine katıldı.
12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nda Bucak Belediyesi Belpaş Çay Bahçesi’nde doğal ve eşsiz Bucak salebi sadece 40 TL!
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Oğuzhan Kız Meslek Lisesi ve Uygulama Anaokulu’nda düzenlenen Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliklerine katıldı.
Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla Antalya ve Fethiye gibi tatil bölgelerinin geçiş güzergahında bulunan Burdur’da trafik yoğunluğu arttı. Saatte ortalama bin 700 aracın geçtiği kentte, güvenlik güçleri bayram süresince denetimlerini sıklaştırdı. Polis Kışla Uygulama Noktasını ziyaret eden Vali Tülay Baydar Bilgihan,
Burdur’un Altınyayla ilçesinde hayvanlarına vermek üzere yem hazırlarken ayağı kayıp yem karma makinesine düşen aErcan Canyılmaz hayatını kaybetti.
Yorumlar (0)