Bucak Ziraat Odası Başkanlığı olarak, 2020 yılında tarımsal üretimde yaşanan zorluklar ve pandemi süresince bayramı çalışarak geçiren üreticiler için bayram sürprizi yaptı.
Tarımsal ürün satış ve pazarlama faaliyetleri arasında yer alan yemlerin fiyatlarında indirime giderek üyelerine destek çıktı.
Bucak Ziraat Odası Başkanlığı çiftçilere sıra dışı geçen Ramazan Bayramında, bayram hediyesi tadında yem fiyatlarında indirime gitti. 50 kg yem fiyatını 71 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunan Bucak Ziraat Odası,çiftçiye destek vermek için mücadelesini sürdürüyor. Çiftçilere destek çıkan Bucak Ziraat Odası,ülkemizin tarımsal üretimine katkıda sağlayıp,bölgemiz tarımının gelişimine katkısı büyüktür.
Ülke ekonomisinin kalkınması, üretimin arttırılması ve üreticinin daha fazla gelir elde etmesi için kaliteli ürünü uygun fiyatlarla Bucak Ziraat Odası satış mağazasından tedarik edebilirsiniz.
TARSİM, Bucak'ta düzenlenen bilgilendirme toplantısında tarım sigortalarının önemi, 2024 güncellemeleri ve doğal afetlere karşı koruma stratejileri hakkında çiftçileri bilgilendirdi.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Bucak Ziraat Odası Eğitim Salonu'nda tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda TKDK İl Koordinatörü Mesut Yıldırım sunum yaparak hibe destekleri ve IPARD programı hakkında bilgiler verdi.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 18 Temmuz'da Bucak Ziraat Odası'nda Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenliyor. Toplantıda TKDK'nın bitkisel üretim, arıcılık, zanaatkarlık, kırsal turizm, yenilenebilir enerji, kültür balıkçılığı ve makine parkları gibi alanlarda sunduğu destekler hakkında bilgi verilecek.
Bucak mahalle muhtarları, Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel'i ziyaret etti. Özel, muhtarların önemine vurgu yaptı ve teşekkürlerini sundu.
Denizli TMO Başmüdürü Yücel Türkoğlu ve Burdur TMO Müdürü Ramazan Damar, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel'i ziyaret etti. 2024 hububat sezonu ve TMO'nun Bucak'taki çalışmaları ele alındı.
Bucak Halk Eğitim Merkezi, Bucak İlçe Tarım Müdürlüğü ve Bucak Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği Kursu 1 Temmuz'da başlıyor. Kursa katılmak ücretsiz ve MEB onaylı sertifika veriliyor!
Yorumlar (0)