Burdur'da 27 yabancı 15 Türk şahsa işlem

Burdur İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığı ve düzensiz göçle mücadeleye kararlılıkla devam ediyor. 11 Kasım 2023 tarihine kadar yapılan çalışmalarda 42 şüpheli yakalandı, 27 düzensiz göçmen sınır dışı edildi.

Burdur'da 27 yabancı 15 Türk şahsa işlem

Burdur'da jandarma timleri tarafından Burdur genelinde göçmen kaçakçılığı ve düzensiz göç ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam ediliyor.

Bu kapsamda, İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 01.11.2023-11.11.2023 tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak icra edilen faaliyetler kapsamında;

İcra edilen (7) faaliyette, adli/idari işlem yapılan (27) yabancı, (15) Türk Uyruklu olmak üzere toplam (42) şahıstan (1) şahıs tutuklanmış, (3)'ü Adli Kontrol şartıyla serbest, (11)'i ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır. (27) yabancı uyruklu şahıs ise idari işlemlerinin tamamlanmasına müteakip İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Müdahale edilen olaylarda;

(3) Suriye Uyruklu şahsın Yol İzin Belgesi Olmadan seyahat ettiği tespit edilerek, şahıslara toplamda (12.186) TL idari para cezası uygulanmış, kayıtlı oldukları ile gitmeleri hususunda Burdur İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile gerekli koordine kurularak tebliğ yapılmıştır.

(1) İran Uyruklu şahsın Kendisine Tanınan Süre İçerisinde Ülkeden Ayrılış Yapmadığı tespit edilerek, şahsa (7.200) TL idari para cezası uygulanarak, şahıs idari işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Burdur İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edilmiştir.

(23) Suriye Uyruklu şahsın Ülkemizde Yasadışı Olarak Bulunduğu tespit edilmiştir. Şahıslar idari işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Burdur İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edilmişlerdir.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, (58) Düzensiz Göçmenin Burdur Göç İdaresi Müdürlüğünce yapılan işlemlerine müteakip Şanlıurfa ve Aydın Geri Gönderme/Geçici Barınma Merkezlerine sevkleri sağlanmıştır.

Burdur'da 27 yabancı 15 Türk şahsa işlemBurdur'da 27 yabancı 15 Türk şahsa işlemBurdur'da 27 yabancı 15 Türk şahsa işlem

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bolu'da ormanda aranan şahıs ölü bulundu
3. Sayfa

Bolu'da ormanda aranan şahıs ölü bulundu

Bolu’nun Seben ilçesinde kayıp olarak aranan yabancı uyruklu bir kişi ormanda ölü bulundu.

35 gönüllü yabancı öğrenci Burdur’da yangın eğitimi aldı
Bölgesel

35 gönüllü yabancı öğrenci Burdur’da yangın eğitimi aldı

Burdur’da 35 gönüllü, yangın ve afet mücadelesi eğitimine katıldı. Tatbikatla pratik deneyim kazandılar.

Alanya'da yabancı uyruklu şahıs otel odasında ölü bulunma
3. Sayfa

Alanya'da yabancı uyruklu şahıs otel odasında ölü bulunma

Antalya'nın Alanya ilçesinde 31 yaşındaki Polonyalı turist, otel odasında boynundan çarşafla asılı vaziyette ölü bulundu.

 Alanya'da yabancı uyruklu turist ölü bulundu
3. Sayfa

Alanya'da yabancı uyruklu turist ölü bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinde 58 yaşındaki Romanya uyruklu turist, kaldığı otel odasında ölü bulundu.

Bursa'da  basketbol sahasına atılan cisim korkuya sebep oldu
Bölgesel

Bursa'da basketbol sahasına atılan cisim korkuya sebep oldu

Bursa'da bir site içerisindeki basketbol sahasına atılan cisim panik oluşturdu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aydın'da son bir ayda yabancı sayısı yüzde iki arttı
Bölgesel

Aydın'da son bir ayda yabancı sayısı yüzde iki arttı

Türkiye’nin önemli şehirlerinden olan ve demokrasinin beşiği olarak nitelendirilen Aydın’da, ikamet izni alan toplam 9 bin 893 yabancı yaşarken, son bir ayda yabancıların sayısı yaklaşık yüzde 2 arttı.