Burdur

Burdur'da Eğitime Önem Veriliyor! Vali Öksüz BİLSEM'i Ziyaret Etti

Burdur Valisi Türker Öksüz, Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi'ni (BİLSEM) ziyaret etti. Ziyarette eğitim ve öğrencilerin durumu hakkında bilgi alan Vali Öksüz, eğitime verdikleri önemi vurguladı.

Burdur'da Eğitime Önem Veriliyor! Vali Öksüz BİLSEM'i Ziyaret Etti

VALİ ÖKSÜZ, ALPASLAN ALİ CAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ'Nİ ZİYARET ETTİ EĞİTİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezine (BİLSEM) ziyarette bulundu.

2023 - 2024 yılı başında Burdur Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan "Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim Projesi (BESTE)" ile eğitimi birinci öncelik olarak belirleyen Vali Öksüz, bu kapsamda eğitim kurumlarını ziyaret ederek, devam eden eğitim öğretim sürecini, yürütülen çalışma ve projeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda bugün gerçekleştirdiği ziyarette, BİLSEM'de verilen eğitim ve öğrencilerin durumuyla ilgili bilgi alan Vali Öksüz, Fen Bilimleri, Matematik, Görsel Sanatlar, Robotik Kodlama, Müzik, İngilizce atölye ve dersliklerini tek tek gezdi. Öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Gerek akademik, gerekse müzik ve resim gibi alanlarda özel yetenekli öğrencilerin tespit edilerek, gelişim ve öğrenme süreçlerinin desteklendiği BİLSEM'lerin çok önemli olduğuna dikkat çeken Vali Öksüz, amacımız öğrencilerimizin bu yeteneklerini daha iyi noktalara taşımak olduğunu ifade etti.

Öğrencilerimize başarılar dileyen, Öğretmenlerden her bir öğrencimizle yakından ilgilenmelerini isteyen Vali Öksüz, hazırlayacakları proje ve çalışmalarla ulusal ve uluslararası düzeyde yarışmalara katılım sağlayarak İlimizi en iyi şekilde temsil etmelerini istedi.

Ziyaret sırasında Vali Öksüz'e, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci ve BİLSEM yöneticileri eşlik etti.

Burdur'da Eğitime Önem Veriliyor! Vali Öksüz BİLSEM'i Ziyaret EttiBurdur'da Eğitime Önem Veriliyor! Vali Öksüz BİLSEM'i Ziyaret EttiBurdur'da Eğitime Önem Veriliyor! Vali Öksüz BİLSEM'i Ziyaret EttiBurdur'da Eğitime Önem Veriliyor! Vali Öksüz BİLSEM'i Ziyaret EttiBurdur'da Eğitime Önem Veriliyor! Vali Öksüz BİLSEM'i Ziyaret EttiBurdur'da Eğitime Önem Veriliyor! Vali Öksüz BİLSEM'i Ziyaret EttiBurdur'da Eğitime Önem Veriliyor! Vali Öksüz BİLSEM'i Ziyaret EttiBurdur'da Eğitime Önem Veriliyor! Vali Öksüz BİLSEM'i Ziyaret EttiBurdur'da Eğitime Önem Veriliyor! Vali Öksüz BİLSEM'i Ziyaret EttiBurdur'da Eğitime Önem Veriliyor! Vali Öksüz BİLSEM'i Ziyaret EttiBurdur'da Eğitime Önem Veriliyor! Vali Öksüz BİLSEM'i Ziyaret Etti

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

"Çocuklar, trafik kuralları ile ilgili uyarıcı olacaklar"
Etkinlik

"Çocuklar, trafik kuralları ile ilgili uyarıcı olacaklar"

Çeşmeli ilkokul ve ortaokul öğrencilerine, Trafik Haftası nedeniyle Çeşme Belediyesi Trafik Eğitim Tesisleri'nde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından uygulamalı eğitim verildi.

İlkokul Öğrencileri Trafik Polisi Oldu
Etkinlik

İlkokul Öğrencileri Trafik Polisi Oldu

Aydın’ın Germencik ilçesinde jandarma ekipleri tarafından ilkokul öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Yeni dönemde yenilen yüzüyle hizmet verecek Hakan Camcıoğlu yerinde inceledi
Bölgesel

Yeni dönemde yenilen yüzüyle hizmet verecek Hakan Camcıoğlu yerinde inceledi

Bucak Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyarette bulundu.

Kütahya'da  AFAD tarafından  farkındalık eğitimi verildi
Bölgesel

Kütahya'da AFAD tarafından farkındalık eğitimi verildi

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Orman Bölge Müdürlüğü personeline deprem, sel ve heyelan konularında farkındalık eğitimi verildiği bildirildi.

Hayat Kurtarabilen Bir Beceri! Burdur'da İlk Yardım Eğitimi
Bölgesel

Hayat Kurtarabilen Bir Beceri! Burdur'da İlk Yardım Eğitimi

Burdur'da Trafik Haftası kapsamında vatandaşlara ücretsiz olarak ilk yardım eğitimi verildi. Eğitimde solunum yolu tıkanıklıkları, Heimlich manevrası gibi acil durumlarda yapılması gerekenler öğretildi.

Bucak Eforr Sistem'den Başkan Meçikoğlu'na Ziyaret!
Bölgesel

Bucak Eforr Sistem'den Başkan Meçikoğlu'na Ziyaret!

Bucak Eforr Sistem Eğitim Kurumları Yöneticileri, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamında ziyaret etti.