Burdur Valisi Türker Öksüz, Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezine (BİLSEM) ziyarette bulundu.
2023 - 2024 yılı başında Burdur Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan "Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim Projesi (BESTE)" ile eğitimi birinci öncelik olarak belirleyen Vali Öksüz, bu kapsamda eğitim kurumlarını ziyaret ederek, devam eden eğitim öğretim sürecini, yürütülen çalışma ve projeleri yakından takip etmeye devam ediyor.
Bu kapsamda bugün gerçekleştirdiği ziyarette, BİLSEM'de verilen eğitim ve öğrencilerin durumuyla ilgili bilgi alan Vali Öksüz, Fen Bilimleri, Matematik, Görsel Sanatlar, Robotik Kodlama, Müzik, İngilizce atölye ve dersliklerini tek tek gezdi. Öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
Gerek akademik, gerekse müzik ve resim gibi alanlarda özel yetenekli öğrencilerin tespit edilerek, gelişim ve öğrenme süreçlerinin desteklendiği BİLSEM'lerin çok önemli olduğuna dikkat çeken Vali Öksüz, amacımız öğrencilerimizin bu yeteneklerini daha iyi noktalara taşımak olduğunu ifade etti.
Öğrencilerimize başarılar dileyen, Öğretmenlerden her bir öğrencimizle yakından ilgilenmelerini isteyen Vali Öksüz, hazırlayacakları proje ve çalışmalarla ulusal ve uluslararası düzeyde yarışmalara katılım sağlayarak İlimizi en iyi şekilde temsil etmelerini istedi.
Ziyaret sırasında Vali Öksüz'e, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci ve BİLSEM yöneticileri eşlik etti.
Aydın’ın 6 ilçesinde jandarma ekipleri tarafından vatandaşlara trafik eğitimi verildi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı, 17-21 Şubat tarihlerinde 271 öğrenciye trafik güvenliği eğitimi verdi. Detaylar için tıklayın!
Düzce İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan UMKE personellerine, Kimyasal Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) eğitimi verildi.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri tarafından düzenlenen Türk Sanat Müzigi (TSM) konserine katılarak sanatseverlerle bir araya geldi.
Dün kar yağışı nedeniyle okulların tatil olduğunu duyuran Rize Valiliği, yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün daha ara verildiğini duyurdu.
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
Yorumlar (0)