Burdur'un Gölhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralanan vatandaşlar hastaneye kaldırıldı.
Kaza, bugün Burdur'un Gölhisar ilçesine bağlı Yusufça Beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, R.E. kontrolündeki 15 HV 908 plakalı motosiklet ile S.Ö. kontrolündeki 09 HZ 423 plakalı transit çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü R.E. ile birlikte motosiklette yolcu olarak bulunan B.E. ve M.E. yaralandı. Kaza sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Kazada yaralanan vatandaşlar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Isparta'da 71 yaşındaki bir adam, otel odasında ölü bulundu. Yaşlı adamın kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı bildirildi.
Isparta'da 2 katlı müstakil bir evde çıkan yangında, alevler evin her yerini sararken ev sahibi can havliyle dışarı çıkmaya çalıştı.
Eğirdir ilçesinde suç oranlarını azaltmak amacıyla denetimler kesintisiz devam ediyor.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde araçların lastiklerini elindeki bıçakla patlatarak zarar verdiği iddia edilen şahıs, polis ekiplerince yakalandı.
Antalya'da sabah saatlerinde temiz hava almak ve güneşlenmek için balkona çıkan yaşlı adam, oturduğu sandalyede ölü olarak bulundu.
Antalya'da boş arazide bir gencin cansız bedeni bulundu. Mahalle sakinleri polis ekiplerinin çalışmasını meraklı gözlerle izledi.
Yorumlar (2)
Serhat
7 ay önce / 29.07.2024Geçmiş olsun oradaydım o sırada ama 2cuval yavru köpek doluydu ve onlarında çoğu ölmüșțü
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla
Tayibe
7 ay önce / 29.07.2024Ben ilk kaza olduğunda ordan otobüsle geçiyorduk yaralılar çocuktu ve 2cuval yavru köpekler de yola savrulup ölmüș lerdi çocukların 2si durumu ağırdı biri biraz iyiydi geçmiş olsun ama onca köpeğin cuvallarda işi neydi
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla