Burdur’un Gölhisar ilçesinde Yamadı Gölü kenarındaki sazlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yoğun çabaları sonucu kontrol altına alındı.
Yangın, saat 20.00 sıralarında Gölhisar ilçesindeki Yamadı Gölü'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, göl kenarındaki sazlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Sazlıkların kuru olması nedeniyle yangın hızla büyüyerek göl kenarının büyük bir kısmını etkisi altına aldı.
İhbar üzerine bölgeye, itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, vatandaşların da desteğiyle yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.
Burdur’da emniyet ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde uygulama noktada durdurulan bir araçta çok sayıda uyuşturucu madde çıkmasının üzerine gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Burdur Halk Pazarı'nda dün akşam, pompalı tüfekle dünürünün tezgahını basan şahısa çevredeki esnaf müdahale etti
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İlahiyat Fakültesi’nin eski dekanı Prof. Dr. Ahmet Onay vefat etti.
Burdur'un Gölhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı. Detaylar için tıklayın!
Gölhisar Ovası yanısıra Acıpayam havzasının da su kaynağını oluşturan Gölhisar Yapraklı Barajının doluluk oranının henüz istenilen seviyenin çok altında olduğu gözlemleniyor.
Burdur Valiliği koordinesinde, Ramazan öncesi yapılan denetimlerde 584 firmaya 88 bin 648 TL ceza kesildi. Vatandaşlar şikayetlerini "ALO 175" ve Haksız Fiyat Artış Sistemi üzerinden bildirebilir.
Yorumlar (0)