Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, ilçede yaşanan doğalgaz bağlantı sorununun çözüldüğünü açıkladı. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden gelen olumlu yanıtla birlikte, ana caddelerde ve karayolu üzerinde bulunan evlerin doğalgaza kavuşması için çalışmalar başlatılıyor.
Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd yaptığı açıklamada, " Değerli hemşehrilerim;
Yeşilova'mızda Karayolları üzerinde ve ana cadde üzerlerinde bulunan evlerin doğalgaz hatlarının bağlanması konusunda yasadığımız sorunun çözülmesi için bir suredir çalışmaktaydık. Bugün Karayolları ağından çıkma dilekçemiz Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından cevaplanmış ve olumlu cevap verilmiştir. En kısa zamanda Torosgaz yetkilileriyle görüşerek mağdur vatandaşlarımızın da doğalgaza kavuşmaları için çalışmalara başlıyoruz.
Güzel Yeşilova'mızda doğalgazsız ev kalmayana kadar çalışmalara devam edeceğiz.
Bu süreçte desteğini esirgemeyen Ak Parti Yeşilova İlce Başkanımız Erkan Ak 'a ve emeği geçen herkese Yeşilova'mız adına teşekkür ederim.
Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun. " ifadelerine yer verdi.
Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, doğalgaz sürecinin hızlanması için kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Detaylar için tıklayın!
MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, Torosgaz Burdur İl Müdürü Harun Yeşil’i ziyaret etti. Altınyayla ve Çeltikçi ilçelerine doğalgaz yatırımı 2025’te başlıyor! Detaylar haberimizde.
Yeşilova Belediyesi, 627 bin TL’lik yatırımla belediye binası, düğün salonu ve öğrenci yurdunu doğalgaza dönüştürdü. İşte detaylar!
Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, doğalgazın planlanan tarihten önce ilçeye geleceğini duyurdu. İşte müjdeli haberin detayları!
Artan doğalgaz maliyetlerini unutun! Uzmanların önerdiği fanlı ısıtıcı ile daha az fatura ödeyip daha çok ısının. Fanlı ısıtıcı, düşük enerji tüketimi ve güvenilir performansıyla hem cebinizi hem de çevreyi koruyor.
Burdur’un Altınyayla ilçesi, doğalgaz konforuyla buluşuyor! Belediye Başkanı Selen Kınalı, doğalgaz projesine destek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ve yerel temsilcilere teşekkür ederek, projenin ekonomik ve çevresel katkılarına dikkat çekti.
Yorumlar (0)