BAKA Projesi Eğlenceli Bilim Atölyesi: Başarıyla Tamamlandı!
Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ayşen Höl'ün proje yürütücüsü ve Uso Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Rıfat Altıntaş'ın koordinatörlüğünde yürütülen BAKA Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) "Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor" projesi kapsamında, 25-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Uso Anadolu Lisesi'nde heyecan verici bir etkinlik gerçekleşti.
Eğlenceli Bilim Atölyesi'nde iki gün boyunca öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Etkinliklere katılan öğrenciler, bilimin eğlenceli ve ilgi çekici yönlerini deneyimleme imkanı buldular.
Deneyler, sunumlar ve interaktif aktiviteler aracılığıyla öğrenciler, fen bilimleri ile ilgili temel kavramları ve prensipleri öğrendiler.
Ayrıca, problem çözme becerilerini geliştirme ve takım halinde çalışma gibi önemli beceriler kazandılar.
Etkinlikler büyük bir ilgiyle karşılandı ve öğrenciler tarafından çok beğenildi.
Etkinliklerin sonunda USO Anadolu Lisesi Müdürü Özlem Karpuz, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ayşen Höl'e katkılarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, USO Anadolu Lisesi'nde düzenlenen BAKA Şenliğine katılarak, atölye çalışmalarıyla üretilen ürünleri inceledi. Şenlikte kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de yer aldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur'da "Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor Projesi" kapsamında yazılım ve kodlama yapan öğrencilerle buluştu.
Burdur'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Üretken Bir Nesil Yetişiyor' projesi kapsamında Çavdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çavdır Anadolu Lisesi ve Burdur Spor Lisesi arasında bocce, dart ve voleybol spor müsabakaları gerçekleştirildi. Müsabakalara yaklaşık 20 öğrenci ve öğretmen katıldı.
Burdur'da "Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor" projesi kapsamında Ağlasun Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda Görsel Sanatlar Atölyesi kuruldu. Atölyede öğretmenlere hizmet içi eğitim verildi ve seramik fırınının kullanımıyla ilgili çalışmalar başlatıldı.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör üretmeye devam ediyor. Tam 13 adet parsel Kızılkaya Belediyesine kazandırıldı.
Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) tarafından Çankırı'daki Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı'nda, dijital medyanın geleceği ve gazetecilik teknikleri tartışıldı. Detaylar haberimizde!
Yorumlar (0)