Burdur’da doğal gaz tahliye borusunun çıkması üzerine yaşlı çift, evlerinde zehirlenerek hayatını kaybetti.
Olay, Burdur merkez Atatürk Mahallesi Fahri Şentürk Caddesi üzerindeki 6 katlı bir apartmanın zemin katında bulunan dairede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evde yaşayan Mehmet (80) ve Fatma Üstün'den (78) haber alamayan oğulları, eve gelerek kapıyı açmaya çalıştı. Kapı açılmayınca çağırılan çilingir yardımıyla içeri giren çocukları, Mehmet Üstün’ü yatakta, Fatma Üstün’ü ise banyoda yatar vaziyette buldu. Bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarında doğal gaz zehirlenmesinden şüphelenilmesi üzerine TOROSGAZ Isparta Burdur Doğalgaz Dağıtım A.Ş ekipleri çağırılarak ölçüm yaptırıldı. Yapılan ölçümde içeride doğal gaz biriktiği, 0 ppm olarak çıkması gerekirken gazın 266 ppm olduğu tespit edildi.
Ekipler kombiyi incelediklerinde gaz tahliye borusunun yerinden çıktığını ve gazın içeriye dolduğunu belirledi. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından yaşlı çiftin cenazesi otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yeşilova Belediyesi, 627 bin TL’lik yatırımla belediye binası, düğün salonu ve öğrenci yurdunu doğalgaza dönüştürdü. İşte detaylar!
Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, doğalgazın planlanan tarihten önce ilçeye geleceğini duyurdu. İşte müjdeli haberin detayları!
Artan doğalgaz maliyetlerini unutun! Uzmanların önerdiği fanlı ısıtıcı ile daha az fatura ödeyip daha çok ısının. Fanlı ısıtıcı, düşük enerji tüketimi ve güvenilir performansıyla hem cebinizi hem de çevreyi koruyor.
Burdur’un Altınyayla ilçesi, doğalgaz konforuyla buluşuyor! Belediye Başkanı Selen Kınalı, doğalgaz projesine destek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ve yerel temsilcilere teşekkür ederek, projenin ekonomik ve çevresel katkılarına dikkat çekti.
Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, ilçeye doğalgazın kazandırıldığını duyurdu. Doğalgazın yaşam kalitesini artıracağına dikkat çeken Başkan Ezin, Cumhur İttifakı ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Çorum’da Hilal Apartmanı'nda yaşanan doğalgaz patlamasında 1 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı. Vali Ali Çalgan, yaralıların durumunun iyi olduğunu ve kapsamlı bir inceleme başlatıldığını açıkladı.
Yorumlar (0)