Burdur

Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak ilçesindeki üç köyü ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi. Detaylar haberimizde..

Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak ilçesine bağlı Dağarcık, Alkaya ve Kuşbaba köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Oğuz’a ziyaretlerinde Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, İlçe Başkan Vekili Mehmet Akif Deryal, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Avcıl, Köy Koordinatörü Mustafa Demircan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Dağarcık Köyü Ziyareti

Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Avcıl ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dağarcık Köyü Muhtarı Mehmet Dalgar ve köy halkıyla bir araya geldi. halkın taleplerini dinleyen Milletvekili Mustafa Oğuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek köyün ihtiyaçlarına yönelik notlar aldı. Ziyaret sonunda Milletvekili Oğuz, misafirperverlikleri için köy halkına teşekkür etti.

Alkaya Köyü Ziyareti


Alkaya Köyü’nde Muhtar Mehmet İşler ve vatandaşlarla buluşan Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, köy sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini tek tek dinledi. Oğuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, köyde yapılabilecek hizmetler hakkında istişarelerde bulundu. Köy halkına teşekkürlerini ileten Oğuz, misafirperverliklerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Kuşbaba Köyü Ziyareti


Milletvekili Mustafa Oğuz, İlçe Başkan Vekili Mehmet Akif Deryal, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Avcıl, Köy Koordinatörü Mustafa Demircan ve Köy Başkanı Fahrettin Demircan ile birlikte Kuşbaba Köyü’nü ziyaret etti. Köy Muhtarı Ferhat Savaş ve köy halkıyla bir araya gelen Milletvekili Oğuz, köydeki sorunlar ve ihtiyaçlara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Oğuz, köy sakinlerinin misafirperverliğine teşekkür etti.

Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, köy ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, “Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya, sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Köylerimize yapılan yatırımlar, köylerimizin kalkınması ve refahı için son derece önemlidir. Bu kapsamda köylerimizin taleplerini İl Genel Meclis Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız ile birlikte yapılabilecek her çalışmayı yakından takip ediyoruz” dedi.

Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyorBurdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyorBurdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyorBurdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Karamanlı’da 8 derslikli yeni ortaokul eğitime hazır
Bölgesel

Karamanlı’da 8 derslikli yeni ortaokul eğitime hazır

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Karamanlı’da yapımı tamamlanan Cumhuriyet Ortaokulu’nun öğrencilerle buluşmaya hazır olduğunu açıkladı.

Tarım Sektörü Ankara’da buluştu İftarda bir araya geldiler
Bölgesel

Tarım Sektörü Ankara’da buluştu İftarda bir araya geldiler

Ankara’da düzenlenen iftar programında tarım ve hayvancılık sektörünün geleceği masaya yatırıldı. Bakan Yardımcısı Gümen ve vekiller katıldı.

Burdur Necatibey'de 90 konut için ihale tarihi belli oldu Vekil Mustafa Oğuz duyurdu
Bölgesel

Burdur Necatibey'de 90 konut için ihale tarihi belli oldu Vekil Mustafa Oğuz duyurdu

Burdur Merkez Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin 1. etabı için ihale 10 Nisan 2025’te gerçekleştirilecek.

Burdur’un AK vekil ve AK başkanlarından TOKİ'ye ziyaret
Bölgesel

Burdur’un AK vekil ve AK başkanlarından TOKİ'ye ziyaret

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur'u ziyaret ederek Burdur'daki konut ve kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdi. TOKİ desteği sürecek!

Bucak 4. Etap TOKİ projesinde temel atıldı! Yeni konutlar geliyor
Bölgesel

Bucak 4. Etap TOKİ projesinde temel atıldı! Yeni konutlar geliyor

Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Yunus Emre Mahallesi'nde yapılan 4. Etap TOKİ projesinin inşaat sürecinin başladığını duyurdu. Detaylar haberimizde!

Milletvekili Mustafa Oğuz Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Burdur için talepleri iletti
Bölgesel

Milletvekili Mustafa Oğuz Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Burdur için talepleri iletti

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelerek Burdur'un taleplerini iletti.