Burdur / Burdur

BURDUR TEK NEFESTE “MEHMETÇİK YALNIZ DEĞİL”

Kahraman Mehmetçiklerimize Burdur’dan Manevi Destek Ülkemizin güvenliği ve huzuru için Suriye'nin İdlib bölgesinde yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı'na katılan askerlerimize manevi destek olmak amacıyla Burdur Merkez ve İlçelerinde sabah namazına müteakip camilerde Fetih Suresi okundu.

BURDUR TEK NEFESTE “MEHMETÇİK YALNIZ DEĞİL”

Kahraman Mehmetçiklerimize Burdur’dan Manevi Destek

Ülkemizin güvenliği ve huzuru için Suriye’nin İdlib bölgesinde yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı’na katılan askerlerimize manevi destek olmak amacıyla Burdur Merkez ve İlçelerinde sabah namazına müteakip camilerde Fetih Suresi okundu, akabinde milli birlik yürüyüşü düzenlenerek, şehitlerimiz dualarla yad edildi.

İl Merkezinde Burdur Valiliği ve İlçelerde Kaymakamlıklar öncülüğünde gerçekleşen programlarda okunan Fetih Sureleri ve dualarla, Burdur birlik beraberlik içerisinde kahraman ordusunun ve Devletinin yanında olduğunu bir kez daha güçlü bir şekilde gösterdi.

Merkez ve İlçelerde düzenlenen programlara kayıtsız kalmayan vatandaşlar, öncelikle sabah namazında buluşarak okunan Fetih Sureleri ve dualar ile Mehmetçiğimize manevi destek oldular, Aziz Şehitlerimizi dualarla yad ettiler.

Burdur Merkezde Ulu Camide gerçekleşen programda Sabah Namazı öncesi Fetih Suresi okundu. Kılınan namazın ardından protokol ve vatandaşlar ellerinde bayraklarıyla Ulu Camiden Cumhuriyet Meydanına kadar kortej halinde yürüdüler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Cumhuriyet Meydanında ki programda Vatanımız ve Bayrağımız için canını feda eden Aziz Şehitlerimiz ve Bahar Kalkanı Harekatında kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimiz için dua edildi. Program ikramda bulunulmasının ardından son buldu.

Vali Hasan Şıldak katılımları ile birlik beraberlik gösteren, manevi destek olan herkese teşekkür ederek, Türk Milletinin güvenlik ve huzuruna zarar verenlere, Devletimiz Kahraman Mehmetçiğimizle gereken cevabı veriyor. Milletimiz, birlik içinde Devletinin yanında. İlimiz de tarihin kaydettiği bu büyük mücadelede tek yürek. Dualarımız Kahraman Askerlerimizle diyerek, programın düzenlenmesinde emeği geçen personele teşekkür etti.

Programa başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere, Garnizon Komutanı P. Alb. Cenk Babürşah, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan, Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan, Vali Yardımcıları Mehmet Yıldız, Ali Nazım Balcıoğlu, İbrahim Özkan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kahraman Mehmetçiklerimiz soğuğa aldırış etmiyor! Allah sizden razı olsun
Yaşam

Kahraman Mehmetçiklerimiz soğuğa aldırış etmiyor! Allah sizden razı olsun

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı fotoğraflarla Mehmetçik'in zorlu kış şartlarında keşif, gözetleme ve devriye faaliyetlerine devam ettiğini duyurdu. Kahraman askerler, ülkemiz ve milletimiz için fedakarca görevlerini yerine getiriyor. Detaylar için tıklayın.

SÖĞÜT ŞEHİTLERİ UNUTMADI “BİR ARADAYIZ MEHMETÇİK’İN YANINDAYIZ”
Bölgesel

SÖĞÜT ŞEHİTLERİ UNUTMADI “BİR ARADAYIZ MEHMETÇİK’İN YANINDAYIZ”

Burdur ilçe ve Beldeleri İdlib'te devam etmekte olan Bahar Kalkanı Harekatında ki Kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak ve Aziz Şehitlerimizi anmak amacıyla meydanlarda.

YUSUFÇA BELDESİ ŞEHİTLERİ UNUTMADI BAHAR KALKANI İÇİN TEK NEFES
Bölgesel

YUSUFÇA BELDESİ ŞEHİTLERİ UNUTMADI BAHAR KALKANI İÇİN TEK NEFES

Burdur ilçe ve Beldelerinde İdlib'te devam etmekte olan Bahar Kalkanı Harekatında ki Kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak ve Aziz Şehitlerimizi anmak amacıyla meydanlarda.

BURDUR’LULAR ‘MEHMETÇİK’ İÇİN SABAHIN SEHERİNDE BULUŞTULAR
Bölgesel

BURDUR’LULAR ‘MEHMETÇİK’ İÇİN SABAHIN SEHERİNDE BULUŞTULAR

Burdur’lular, Bahar Kalkanı Harekâtını büyük bir başarı ile yürütmekte olan ‘Kahraman Mehmetçik’lerimize destek vermek ve gıyaplarında dua ederek niyazda bulunmak için bugünkü Sabah namazlarını Merkez Ulu Camii’nde kıldılar.

VALİLİKTEN MEHMETÇİK İÇİN ÖZEL PROGRAM
Bölgesel

VALİLİKTEN MEHMETÇİK İÇİN ÖZEL PROGRAM

Bahar Kalkanı Harekatını yürüten Kahraman Mehmetçiklerimize dualarımızla destek olmak için 3 Mart Salı günü Sabah Namazında Ulu Cami'de buluşuyoruz.

Burdur'u Temsil Eden Bucaklı Öğrenciler Türkiye Finallerinde!
Bölgesel

Burdur'u Temsil Eden Bucaklı Öğrenciler Türkiye Finallerinde!

Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu öğrencileri, Ankara'da düzenlenen Oryantiring Ankara Grup yarışlarında elde ettikleri başarıyla Türkiye Finalleri'ne yükseldi. Detaylar haberimizde...