Burdur

BUTSO'dan Afyon ve Ankara Temasları! Finansman, Kalkınma ve Ekonomik Konular Tartışıldı!

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) heyeti, Afyonkarahisar ve Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaret ve temaslarda önemli görüşmelere imza attı.

BUTSO'dan Afyon ve Ankara Temasları! Finansman, Kalkınma ve Ekonomik Konular Tartışıldı!

BUTSO HEYETİNDEN AFYON VE ANKARA TEMASLARI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) heyeti Afyonkarahisar ve Ankara'da ziyaret ve temaslarda bulundu.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK'in koordinasyonuyla gerçekleştirilen programlarda; Ankara'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Ahmet AKCAN, Ayfonkarahisar'da Halkbank Afyonkarahisar Bölge Koordinatörü Birkan MEYDAN ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü SERTESER, Ankara'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB'da 'Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri'ne ziyaretlerde bulunuldu, katılım sağlandı.

Programın ana başlıkları hakkında detaylar aktaran Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK: "Tüm üyelerimize Avrupa standartlarında hizmet vermeye devam etmek ve üst birliğimiz TOBB'daki gelişmeleri güncellemek üzere bir dizi program gerçekleştirdik. Ankara'daki programımızda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Ahmet AKCAN'ı ziyaret ederek, ilimizin geneliyle ilgili güncel taleplerimizi kendisine ilettik. Afyonkarahisar'da ise Afyonkarahisar'da Halkbank Bölge Koordinatörü Birkan MEYDAN'la bir araya gelerek, üyelerimizin finansmana daha kolay ulaşabilmeleri hakkında ve Türkiye Halk Bankası'nın kredi, hibe ve destekleriyle ilgili önerilerimizi paylaştık. Akabinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Hüsnü SERTESER ile makamında görüşerek, bölgesel kalkınma odaklı istişarelerde bulunduk.

Üst Birliğimiz TOBB'da ise TOBB Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun koordinasyonunda bu yıl 12. düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme seminerine katıldık. Seminerde: TOBB'un Kurumsal Yapısı, Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği, Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Dönüşüm, TOBB İştiraklerinden KGF, TOBB UYUM, TOBB Tahkim, TTM, TMO LİDAŞ- TURİB ve TOBB MEYBEM'in Misyon ve Vizyonundaki Güncel Bilgiler, Protokol Kuralları, Ekonomide Görünüm, İş Hayatında İletişim, İnsan 2.0 gibi konularda detaylı bilgiler aktarıldı. Meclis üyelerinin evlerinden ve arkadaşlarından fedakârlık ederek, o ilçenin veya ilin kalkınmasında çok önemli bir misyon üstlendiği vurgulandı. Yine seminer kapsamında Eski TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK ile Sohbet Toplantısında bir araya geldik" dedi.

Başkan Yusuf KEYİK: "Seminerde edindiğimiz bilgilerin yanı sıra programımızın genelinde finansmana erişim, işverenlere asgari ücret desteğinin yaygınlaştırılması, madencilik sektöründeki mevzuatlar, sanayide yeşil dönüşüm ve karbon izi, teşvikler, üreticilerin ve işletme sahiplerinin artan girdi maliyetleri, enflasyonun piyasalara etkisi, yük ve yolcu şoförlerin durumu, ithalat, ihracat, sanayicilerimizin ve esnaflarımızın güncel sıkıntıları ile diğer bazı ekonomik konularda karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunduk, talep ve önerilerimizi raporlar halinde ilettik. Yönetim Kurulumuz ve Meclis Üyelerimizle birlikte bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da üyelerimizden ve işletme sahiplerinden gelen talep ve önerileri çözüme kavuşturmak konusunda çalışma ve iletişimlerimiz devam ediyor" şeklinde konuştu.

Programlar ve ziyaretlerde Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK'e BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali DALDAL, Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan YORAN ve Hurşit ÇETİN, BUTSO Meclis Üyeleri Osman BÜTÜNER ve Oğuzhan ŞİMŞEK ile BUTSO Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Sevim ZORLU eşlik ettiler.

BUTSO'dan Afyon ve Ankara Temasları! Finansman, Kalkınma ve Ekonomik Konular Tartışıldı!BUTSO'dan Afyon ve Ankara Temasları! Finansman, Kalkınma ve Ekonomik Konular Tartışıldı!BUTSO'dan Afyon ve Ankara Temasları! Finansman, Kalkınma ve Ekonomik Konular Tartışıldı!BUTSO'dan Afyon ve Ankara Temasları! Finansman, Kalkınma ve Ekonomik Konular Tartışıldı!BUTSO'dan Afyon ve Ankara Temasları! Finansman, Kalkınma ve Ekonomik Konular Tartışıldı!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!
Bölgesel

BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 2024 Yerel Seçimlerinin ardından ilçelerin belediye başkanlarına hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretlerde ilçe ve Burdur'un kalkınması için atılabilecek adımlar görüşüldü.

BUTSO Yönetim Kurulu İzmir Doğaltaş Fuarı'nda! Burdur Mermerleri İzmir'de Görücüye Çıktı
Bölgesel

BUTSO Yönetim Kurulu İzmir Doğaltaş Fuarı'nda! Burdur Mermerleri İzmir'de Görücüye Çıktı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, 17-20 Nisan tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen 29. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret etti.

BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!
Etkinlik

BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, düzenlediği iftar programıyla meclis üyelerini ve Burdur protokolünü bir araya getirdi.

BUTSO Ramazan'da 400 Aileye Gıda Yardımı Ulaştırdı
Bölgesel

BUTSO Ramazan'da 400 Aileye Gıda Yardımı Ulaştırdı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), Ramazan ayı gıda yardım geleneğini bu yıl da sürdürerek 400 ihtiyaç sahibi aileye gıda paketi ulaştırdı.

Vali Öksüz İş İnsanları İle Bir Araya Geldi
Bölgesel

Vali Öksüz İş İnsanları İle Bir Araya Geldi

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

BUTSO'dan Burdur'a Vizyoner Öneriler! Ekonomik Kalkınmadan Sosyal Hayata Kapsamlı Bakış
İş Dünyası

BUTSO'dan Burdur'a Vizyoner Öneriler! Ekonomik Kalkınmadan Sosyal Hayata Kapsamlı Bakış

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), Burdur'un sosyoekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak geniş kapsamlı bir rapor hazırladı. Raporda ekonomi, sanayi, eğitim, kent planlama, turizm, tarım, ulaşım ve daha birçok alana dair vizyoner öneriler yer alıyor.