Burdur / Burdur

BUTSO’DAN EĞİTİMLERE DAVET

BUTSO’DAN EĞİTİMLERE DAVET.

BUTSO’DAN EĞİTİMLERE DAVET

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, çevrimiçi eğitimler için davette bulundu.

Covid-19 koşulları nedeniyle yüz yüze eğitimleri çevrimiçi eğitimlere dönüştürdüklerini kaydeden Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Globalleşen dünyada, rekabet avantajı yakalama adına, bütün çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak, yerinde ve zamanında doğru bilgileri üretip, bölgenin kalkınma sürecine politika ve stratejileri ile yön veren güvenilir, öncü lider bir Oda olmak vizyonumuzu sürdürüyoruz. Bu kapsamdaki yüz yüze eğitimlerimize Covid-19 salgını nedeniyle ara vererek, eğitim takvimimizi çevrimiçi metoda dönüştürdük” dedi.

Başkan Yusuf Keyik eğitimler için şu açıklamada bulundu:

“Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz ‘Müşteri İlişkileri ve Müşteri Memnuniyeti’ başlığı altındaki çevrimiçi eğitimde Zoom programı üzerinden sunum yapıldı. Katılımcılara teşekkür ediyoruz. Antalya Danışmanlık ve Eğitim Merkezinden Eğitmen Fatoş Kocabörek Açıl, güncel bilgiler aktararak eğitim verdi. Programda katılımcılardan gelen sorular da cevaplandı.

Odamız üyelerinin kişisel ve kurumsal gelişimine katkı sağlayacak, satış, pazarlama ve ticaret hayatında üyelerimize yeni ufuklar açacak ve tüm üyelerimizin ticaret hayatlarında pandemi şartlarına göre bilgilerini güncellemesine katkı sağlayan eğitimlerimizi Zoom programı üzerinden sürdürüyoruz. Bu hafta çarşamba günü ‘Satış Becerilerini Geliştirme ve İkna Teknikleri’ başlığı altında düzenleyeceğimiz ve ilerleyen haftalarda da devam edecek olan eğitimlerimize tüm üyelerimizi davet ediyorum.

Çarşamba günü saat 10.00-13.00 arasındaki video konferans metoduyla yapılacak eğitimimize katılmak isteyenler için bağlantı linki: https://us02web.zoom.us/j/87991129366?pwd=enkzVzFIaEIvTW5pc092MFIyTGpUUT09

Meeting ID: 879 9112 9366

Passcode: BUTSO”

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!
Etkinlik

BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, düzenlediği iftar programıyla meclis üyelerini ve Burdur protokolünü bir araya getirdi.

Burdur Mart Ayında İhracatını %24,5 Artırdı
Bölgesel

Burdur Mart Ayında İhracatını %24,5 Artırdı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf KEYİK, Burdur'un 2024 yılı mart ayı ihracatının bir önceki yılın aynı ayına göre %24,50'lik artış ile 24 milyon 737 bin 860 dolar olduğunu açıkladı.

BUTSO Ramazan'da 400 Aileye Gıda Yardımı Ulaştırdı
Bölgesel

BUTSO Ramazan'da 400 Aileye Gıda Yardımı Ulaştırdı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), Ramazan ayı gıda yardım geleneğini bu yıl da sürdürerek 400 ihtiyaç sahibi aileye gıda paketi ulaştırdı.

Burdur'un Şubat Ayı İhracatı Yüzde 41,3 Artış Gösterdi!
İş Dünyası

Burdur'un Şubat Ayı İhracatı Yüzde 41,3 Artış Gösterdi!

Burdur'un 2024 yılı şubat ayı ihracatı 17 milyon 834 bin 220 dolar olarak gerçekleşti. Bu rakam, bir önceki yılın aynı ayına göre %41,3'lük bir artışı temsil ediyor.

Burdur'da İhracatta Durgunluk: Hedeflerin Altında Kalındı
İş Dünyası

Burdur'da İhracatta Durgunluk: Hedeflerin Altında Kalındı

Burdur'un 2024 yılı ocak ayı ihracatı 17 milyon 708 bin 970 dolar olarak gerçekleşti. Bu rakam geçen yılın aynı ayına göre %18,2'lik bir düşüşe işaret ediyor. Başkan KEYİK, en çok ihracat yapılan ülkeleri ve sektörleri de açıkladı.

Burdur'da 2023 Yılında 251 Milyon Dolarlık İhracat
İş Dünyası

Burdur'da 2023 Yılında 251 Milyon Dolarlık İhracat

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, yaptığı basın toplantısında 2023 yılında Burdur'da 251 milyon 134 bin 672 dolarlık ihracat gerçekleştirdiklerini açıkladı. Ayrıca, odanın 2023 yılı faaliyet raporu da basın mensuplarıyla paylaşıldı.