Burdur

CHP'nin terör sevici selamları Milletvekili Oğuzu kızdırdı

Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, CHP Kurultayı'nda genel başkan adaylarının Selahattin Demirtaş'a selam göndermelerine tepki gösterdi.

CHP'nin terör sevici selamları Milletvekili Oğuzu kızdırdı

Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, CHP Kurultayı'nda genel başkan adaylarının yaptığı konuşmalara tepki gösterdi. Milletvekili Oğuz, konuşmacıların Selahattin Demirtaş'a selam göndermelerini eleştirdi.

"Dünkü CHP Kurultayında olanları gördükçe insan sormadan edemiyor." diyen Milletvekili Oğuz, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 100 yıl önce kurduğu parti ne ara bu kıvama geldi. Bakınız Genel Başkan adaylarının salondaki konuşmalarına. Terör örgütü propagandası yapan, "Aponun heykelini dikeceğiz" diyen Selahattin Demirtaş'a selam gönderiyorlar.

Diğer selam gönderdikleri isimlere girmiyorum bile... Daha acısı salondaki kalabalık da bu selam göndermeleri büyük bir coşkuyla alkışlıyor. Şimdi soruyorum bugün CHP de siyaset yapan, aktif görev yapan yöneticilere ve başkanlara; Bu selam göndermeleri tasvip ediyor musunuz? Tasvip etmiyorsanız bu yapısıyla CHP de siyaset yapmaktan, görev almaktan rahatsızlık duymuyor musunuz? Salonda bu konuşmalara alkış tuttunuz mu? Bu duruma kurultayın gerçek kazananı terör sevicileri değil midir?

Lütfen bu soruların cevaplarını Burdur ve Ülke kamuoyu ile paylaşın. Zira Genel Başkan adaylarının açıklamaları sizi de bağlar." ifadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

CHP Bucak’tan temel siyaset ve yerel yönetim semineri!
Etkinlik

CHP Bucak’tan temel siyaset ve yerel yönetim semineri!

CHP Bucak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen üç günlük Temel Siyaset, Yerel Yönetim Semineri ve Aile Kampı, önemli katılımcılar ve geniş bir katılımla gerçekleştirildi. İşte detaylar!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı  Ümit Uysa CHP 'de Cumhurbaşkanı adayı adayı Olacak mı  Açıklama Başkan Uysal'dan Geldi
Yerel Yönetim

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysa CHP 'de Cumhurbaşkanı adayı adayı Olacak mı Açıklama Başkan Uysal'dan Geldi

Başvurular 21 Şubat günü mesai saati bitimine kadar CHP Genel Merkezi’ne yapılabilecek. Başvurular için 20 milletvekilinin imzası gerekecek. Bir milletvekili birden fazla aday için imza verebilecek.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran  İle Partisi CHP  arasında problem mi var dedirten oylama  Başkan Evet derken Partili meclis Üyeleri hayır dedi
Yerel Yönetim

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran İle Partisi CHP arasında problem mi var dedirten oylama Başkan Evet derken Partili meclis Üyeleri hayır dedi

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran başkanlığında 3 Şubat 2025 pazartesi toplanan mecliste ilk kez Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve CHP Grubu farklı görüşte oy kullandı. Gündemin 9’uncu maddesinde Başkan Caran’ın evet oyuna karşılık CHP Grubu hayır oyu kullandı.

CHP'de adaylık gündemi Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı
Bölgesel

CHP'de adaylık gündemi Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı

Mansur Yavaş, CHP’deki cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarına dikkat çekerek erken aday belirlemenin risklerine işaret etti. Detaylar haberimizde.

Muharrem İnce CHP'ye dönüyor mu? Resmi açıklama bekleniyor
Yaşam

Muharrem İnce CHP'ye dönüyor mu? Resmi açıklama bekleniyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin CHP'ye dönüş yapacağı iddiası gündemi meşgul ediyor. Kulislerde 15 gün içinde dönüş gerçekleşeceği konuşuluyor.

Bucak'ta AK Parti'den CHP'ye nezaket ziyareti
Bölgesel

Bucak'ta AK Parti'den CHP'ye nezaket ziyareti

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ve yönetim kurulu, CHP Bucak İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bucak'ta gerçekleşen ziyaret, vatandaşlardan olumlu tepki aldı.