Burdur

CHP'nin terör sevici selamları Milletvekili Oğuzu kızdırdı

Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, CHP Kurultayı'nda genel başkan adaylarının Selahattin Demirtaş'a selam göndermelerine tepki gösterdi.

CHP'nin terör sevici selamları Milletvekili Oğuzu kızdırdı

Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, CHP Kurultayı'nda genel başkan adaylarının yaptığı konuşmalara tepki gösterdi. Milletvekili Oğuz, konuşmacıların Selahattin Demirtaş'a selam göndermelerini eleştirdi.

"Dünkü CHP Kurultayında olanları gördükçe insan sormadan edemiyor." diyen Milletvekili Oğuz, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 100 yıl önce kurduğu parti ne ara bu kıvama geldi. Bakınız Genel Başkan adaylarının salondaki konuşmalarına. Terör örgütü propagandası yapan, "Aponun heykelini dikeceğiz" diyen Selahattin Demirtaş'a selam gönderiyorlar.

Diğer selam gönderdikleri isimlere girmiyorum bile... Daha acısı salondaki kalabalık da bu selam göndermeleri büyük bir coşkuyla alkışlıyor. Şimdi soruyorum bugün CHP de siyaset yapan, aktif görev yapan yöneticilere ve başkanlara; Bu selam göndermeleri tasvip ediyor musunuz? Tasvip etmiyorsanız bu yapısıyla CHP de siyaset yapmaktan, görev almaktan rahatsızlık duymuyor musunuz? Salonda bu konuşmalara alkış tuttunuz mu? Bu duruma kurultayın gerçek kazananı terör sevicileri değil midir?

Lütfen bu soruların cevaplarını Burdur ve Ülke kamuoyu ile paylaşın. Zira Genel Başkan adaylarının açıklamaları sizi de bağlar." ifadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

CHP PM ve YDK seçimi Özgür Özel’in listesine tam destek
Yaşam

CHP PM ve YDK seçimi Özgür Özel’in listesine tam destek

CHP 21. Olağanüstü Kurultayı’nda PM ve YDK üyeleri belirlendi. Özgür Özel’in 52 kişilik anahtar listesi tam kadro seçildi.

CHP'nin 21'inci Olağanüstü Kurultayı yapıldı anahtar listede kimler var
Yaşam

CHP'nin 21'inci Olağanüstü Kurultayı yapıldı anahtar listede kimler var

CHP'nin 21'inci Olağanüstü Kurultayı'nda bin 323 delegeden bin 276’sı oy kullandı. Kullanılan oyaların 105'inin geçersiz olduğu belirlendi, bin 171 oy geçerli kabul edildi. CHP Lideri Özgür Özel, geçerli oyların tamamını alarak yeniden Genel Başkan seçildi.

CHP Genel Başkan adayı Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Adaylıktan çekildi
Yaşam

CHP Genel Başkan adayı Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Adaylıktan çekildi

6 Nisan 2025 pazar bugün CHP Olağanüstü kurultayında başkan adayı olan Ümit Uysal adaylıktan çekildi.

Ümit Uysal genel başkan adaylığını duyurdu Bu sözlerle açıkladı
Bölgesel

Ümit Uysal genel başkan adaylığını duyurdu Bu sözlerle açıkladı

CHP'de olağanüstü kurultay öncesi Ümit Uysal genel başkanlığa adaylığını açıkladı. Başkan Ümit Uysal, “Ekrem İmamoğlu’nu geri alacağız” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu " Ben Çalmadım   Aday Değilim "
Yaşam

Kemal Kılıçdaroğlu " Ben Çalmadım Aday Değilim "

Partimizin bu hafta sonu yapacağı olağanüstü kurultayında Genel Başkan adayı olmayacağım. Aday olmam için imza toplayan, ısrar eden ve çalışan bütün kardeşlerime teşekkürlerimi iletiyorum.

CHP Bucak İlçe Başkanlığı’ndan bayramlaşma daveti
Etkinlik

CHP Bucak İlçe Başkanlığı’ndan bayramlaşma daveti

CHP Bucak İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı’nın 2. günü parti binasında bayramlaşma programı düzenliyor.