Kastamonu’da poşet içerisinde çöp konteynerinin yanına atılan bebek, tedavi gördüğü Ankara’da entübe cihazından ayrılarak normal beslenmeye başlandı. Bebeğin, sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, 2 Kasım tarihinde Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak üzerinde vatandaşlar tarafından çöp poşetine sarılı vaziyette çöp konteynerinin yanına bırakılmış halde yeni doğan bebek bulundu. Sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan bebek, yeni doğan yoğun bakım ünitesinde entübe edilerek tedavi altına alındı. İleri tetkik ve tedavi için Ankara Etlik Şehir Hastanesine sevk edilen bebek, buradaki tedavisinin her geçen gün iyiye gittiği öğrenildi.
Her geçen gün durumunun iyiye gittiği belirtilen bebeğin, entübe cihazından ayrıldığı ve normal beslenmesine başlanıldığı öğrenildi.
İHA
Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, yaptığı paylaşımla coğrafi işaretli Ortaklar Çöp Şişi’ne dikkat çekti.
Yenişehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, İyilik Masası’na gelen bir evden kötü kokular yayılıyor şikayeti üzerine gittikleri Yeni Mahalle Dere Sokak’ta çöp evle karşılaştı. Detaylar haberimizde..
Şehzadeler Belediyesi, Ege Mahallesi'nde bulunan çöp evde temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Denizli'de 9 yıldır düzenlenen Türkiye'nin en çok kazandıran 'En çok çöp şiş yeme' yarışmasında bir rekor daha kırıldı. Detaylar haberimizde..
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde her türlü atığın dökülerek çöplük haline geldiği, Koru Sahili Fidanlık Bölgesi’nde yangın çıktı.
Burdur Bucak Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, beldeye kazandırılan yeni çöp toplama kamyonunun direksiyonuna geçti.
Yorumlar (0)