DENİZLİ (İHA) - Denizli Gazeteciler Cemiyeti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşma yapan Çavuşoğlu, “Basının özgürleştiği, kendi işlerini kendilerinin görebildiği bir sistem kurma hayalimiz var” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetimini ağırladı. Boyacı ziyarette yaptığı konuşmada Denizli basınının 7 gün 24 saat halkı bilgilendirmek için çaba harcadığını belirterek, “Bundan sonra da sizinle uyumlu bir şekilde çalışacağımıza inanıyor, görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çavuşoğlu ise, “Bundan sonraki süreçte; Denizli basınıyla mutlu, basının özgürleştiği, kendi işlerini kendilerinin görebildiği bir sistem kurma hayalimiz var. Bu anlamda da çok yol kat etmemiz gerekiyor. Bunu da beraber başaracağız. Ben her zaman söyledim. Dün de, bugün de, yarın da söyleyeceğim. Denizli’de en çok eleştirdiğiniz insan ben olmalıyım ki hem ben doğruyu bulmalıyım, hem hatalarımdan ders almalıyım. Beni alkışlamak üzerine bir sistem olmasın, istiyorum. Yazılı, görsel ve dijital olmak üzere tüm basın camiasına çağrımız bu. Nerede en ufak bir hatamız varsa, nerede bir yanlışımız varsa, biz istiyoruz ki basın bizi eleştirsin, biz istiyoruz ki basın özgür olsun” dedi.
Basının işini daha rahat ve huzurlu yapması için destek
Sadece Büyükşehir Belediyesinin haber bültenleri üzerinden değil emek harcanan bir sistem istediklerini vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, “Tabi şartlarınız çok kolay değil, onun da farkındayız. Çalışma şartlarınız, ekonomik şartlar, bu işlerin yorgun hale getirilmesinde birçok etkisi var” ifadelerini kullandı.
Basının işini daha rahat, daha huzurlu yapması anlamında ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını kaydeden Başkan Çavuşoğlu, “Ama birbirimize hükmetmeden herkesin kendi çalışma alanı içerisinde herkesin kendisini çalışabildiği bir sistem kuralım. O zaman biz de mutlu oluruz” diye konuştu
İzmir'in Konak ilçesinde bir kişi, ortak iş yaptığını ve kendisini zarara uğrattığını iddia ettiği diş hekimini tabancayla başından vurdu.
Basın İlan Kurumu Genel Kurulu seçimlerinde TGK’nın adayları Kürşat Tuncel ve Hürmüz Seda Köktener kazandı. Detaylar için hemen tıklayın!
Burdur Valiliği'nde yapılan açıklamaya göre; “Enflasyonla mücadele kapsamında; ne fırıncı esnafımızın sıkıntı yaşamasına ne de halkımızın ekmeği ile oynanmasına ve bu gibi vesilelerle geniş halk kitlelerinin tehdit edilmesine veya toplumsal infial/kaygı yaratılmasına asla izin verilmeyecektir.” denildi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Afyon Basın Cemiyeti (ABC) tarafından düzenlenen 1. ‘Afyon Basın Cemiyeti 3 Bant Bilardo Turnuvası’ başladı.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, ilimizde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Afyon Basın Cemiyeti (ABC) Başkanı Selcen Dilek Çöygün, medya mensuplarının her ne kadar farklı meslek kuruluşlarına üye olsa da bir birlerini ötekileştirmeden ve mesleklerine sahip çıkarak hak ettikleri değere kavuşabileceklerini vurguladı.
Yorumlar (0)