Denizli

Denizli son dakika Haber 15 yaşındaki Cerensu’dan haber alınamıyor

Denizli’de annesi işe gittikten sonra evden ayrılan 15 yaşındaki Cerensu’dan 4 gündür haber alınamıyor. 

Denizli son dakika Haber  15 yaşındaki  Cerensu’dan haber alınamıyor

15 yaşındaki Cerensu’dan 4 gündür haber alınmıyor
Denizli’de annesi işe gittikten sonra evden ayrılan 15 yaşındaki Cerensu’dan 4 gündür haber alınamıyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında da kayıp olarak aranırken Ankara’da bulunan kız çocuğu için annesi kayıp ihbarında bulundu.
Edinilen bilgiye göre; Pamukkale ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde annesi ile birlikte ikamet eden 15 yaşındaki Cerensu Akdemir, 12 Kasım Salı gününden itibaren kayıp olarak aranıyor.
6 ay öncede ortadan 4 gün kaybolan ve aranan Cerensu, ablasının yanında bulunmuştu. Cerensu, bu sefer yanında Hilal isminde kız arkadaşı ile ortadan kayboldu. Anne, salı günü işten eve geldiğinde kızının olmadığını gördü. Yaptığı tüm aramalara rağmen kızından haber alamayan anne, polise kayıp ihbarında bulundu.

 

Ablasının yanında da olmayan Cerensu’nun bulunması için çalışmalar devam ediyor. Anne, kızlarını görenlerin polise veya 0 551 063 54 98 nolu telefonu aramalarını istedi.

Öte yandan Cerensu Akdemir, 21 Mayıs 2024 tarihinde de kayıp olarak aranmış ve yapılan haberler sonucunda Ankara’da oturan ablasının yanından bulunmuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Denizli AK Parti İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun dayısı Nail Subaşı kazada hayatını kaybetti
Bölgesel

Denizli AK Parti İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun dayısı Nail Subaşı kazada hayatını kaybetti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı. yaya Nail Subaşı’na (75) hastanede hayatını kaybetti

Bir kadının öldüğü şüpheli yangına jandarma el koydu
Bölgesel

Bir kadının öldüğü şüpheli yangına jandarma el koydu

Denizli’nin Tavas ilçesinde yangında harabeye dönen bağ evinin enkazından tamamen yanmış bir kadın cesedi çıkartıldı. Jandarma ekipleri şüpheli yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Alanya Aydın İzmir seferi  yapan yolcu  otobüsü  tıra yandan çarptı ölü ve çok sayıda yaralı var
Bölgesel

Alanya Aydın İzmir seferi yapan yolcu otobüsü tıra yandan çarptı ölü ve çok sayıda yaralı var

son dakika Denizli'nin Sarayköy ilçesinde şehirlerarası yolcu taşıyan otobüsün tıra çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otobüsteki yolculardan Bulgaristan uyruklu 1 kişi öldü, 3'ü ağır 20 kişi de yaralandı.

Denizli'de Tüketicilerin sağlığını tehdit eden 5 işletmenin faaliyeti durduruldu
Sağlık

Denizli'de Tüketicilerin sağlığını tehdit eden 5 işletmenin faaliyeti durduruldu

Denizli’de tüketicilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak şekilde faaliyet gösterdiği tespit edilen 2 işletme hakkında suç duyurusunda bulunuldu. 5 işletmenin faaliyetinin durdurulduğu denetimlerde, ürünlerinde taklit-tağşiş yapıldığı belirlenen 3 işletme Bakanlığa bildirildi.

Denizli zeytincilikte Türkiye’de 14, Ege’de 5’inci sırada
Bölgesel

Denizli zeytincilikte Türkiye’de 14, Ege’de 5’inci sırada

Beyağaç ilçesine bağlı Yeniçeşme Mahallesi’nde düzenlenen hasat etkinliğine Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Beyağaç Kaymakamı Habib Güneyli, Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, İlçe Emniyet Amiri Hakan Olgaç, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Orhan Kabay, Yeniçeşme Mahalle Muhtarı Salih Gündoğdu, Ziraat Odası Başkanı Mevlüt Kısa, üreticiler ve çiftçiler katılım sağladı.

Denizli'de Zeytinyağı üretim ve satış yerlerinde sıkı  denetimler devam ediyor
Bölgesel

Denizli'de Zeytinyağı üretim ve satış yerlerinde sıkı denetimler devam ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ülke genelinde 04 ile 18 Kasım 2024 tarihleri arasında zeytin ve zeytinyağı denetimleri programları başladı. Bu kapsamda Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Denizli genelinde zeytin ve zeytinyağı üretim ve satış yerlerinde denetimlerini hız kesmeden devam ediyor.