Yaya, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, sürücüyü yakalama çalışmaları sürüyor.
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen kazada Göçmenler kavşağında Şerafettin D. idaresindeki 67 EP 415 plakalı Fiat marka araç, yolun karşısına geçmek isteyen Erdinç Şener'e çarptı. Kazadan sonra yaya çarpmanın etkisiyle yere savrulurken, sürücü ise olay yerinden kaçarak evine saklandı.
Evine gelen polis ekiplerini fark eden Şerafettin D., bu kez evden başka bir yere kaçtı. Ekiplerin kovaladığı Şerafettin D.'yi yakalama çalışmaları sürüyor. Ağır yaralanan yayanın ise Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.
Araçta inceleme yapan ekipler, bir de sürprizle karşılaştı. Kaza sonrası terk edilen aracı inceleyen ekipler araçta bir köpek olduğunu fark etti. Köpek ve araç, çekici yardımıyla otoparka çekilirken, köpeğin sahipleri tarafından teslim alınacağı öğrenildi. Öte yandan yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Zonguldak - Karabük karayolu Hatipler köyü mevkiinde Bilal Aşık idaresindeki (36) sevk ve idaresindeki 37 HB 447 plakalı tomruk yüklü kamyonu ile Gökçebey istikametine seyir halindeyken Yenice istikametine seyir halindeki Cevdet Çağlayan (61) idaresindeki 61 S 0870 plakalı Metro Turizme ait Mercedes marka yolcu otobüsüyle çarpıştı.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Zonguldak'ta motosiklet ile otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti
Yorumlar (0)