Elazığ’da gece saatlerinde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Olay, Sanayi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın ekiplerin müdahalesi sonucu çevrede bulunan bina ve iş yerlerine sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. İHA
Isparta'da 2 katlı müstakil bir evde çıkan yangında, alevler evin her yerini sararken ev sahibi can havliyle dışarı çıkmaya çalıştı.
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde 2 katlı müstakil evde yangın çıktı. Yangında evin bir bölümü tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde aşırı soğuklar nedeniyle otomobilinin donan yakıt deposunun ateşle ısıtmaya çalışan sürücü, aracın yanmasına neden oldu.
Isparta'da bir dairede prizde unutulan saç kurutma makinesinden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu.
Antalya'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan metruk bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.
Sakarya’nın Erenler ilçesinde arızalanan minibüs alev topuna döndü.
Yorumlar (0)