Denizli’de iki katlı binanın ikinci katında çıkan yangın bina sakinlerini ve çevredeki vatandaşları korkuttu.
Yangın, Denizli’nin Çardak ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; yabancı uyruklu kişilerin yaşadığı evden bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Dumanı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangın binada oturan ailelerin dışarıda oldukları sırada çıktığı için olayda can kaybı ve yaralanan olmazken ev büyük zarar gördü. Çıkan yangının elektrikli ısıtıcı kaynaklı olduğu ifade edildi.
Yangınla İlgili soruşturma başlatıldı.
Burdur’un Bucak ilçesi Anbahan Köyü’nde 2 katlı evin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.
Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı kırsal mahalledeki evde çıkan yangında Mehmet Tor hayatını kaybetti.
Burdur'da işçilerin kaldığı evde yanar vaziyette bırakılan sobadan kaynaklanan yangın, itfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Afyonkarahisar’da bir evin bahçesinde bulunan tandır çıkan yangında kullanılamaz hale gelirken, yangın itfaiyenin müdahalesi ile çevresindeki yerlere sıçramadan söndürüldü. Detaylar haberimizde..
Mersin'in Tarsus ilçesinde bir evde çıkan yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri, yaşlı adamı kurtardı.
Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı İbişler köyünde kerpiç bir evde çıkan yangında şans eseri can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, alevler evi tamamen küle çevirerek kullanılamaz hale getirdi.
Yorumlar (0)