Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, alkollü içki ve alkolsüz içecek satan işyerlerinin denetimini gerçekleştirdi.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü kontrol görevlileri tarafından yürütülen risk esaslı rutin denetimlere ek olarak, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı "alkollü içki ve alkolsüz içecek üreten, satan, toplu tüketime sunan işletmelerin denetlenmesi" faaliyeti kapsamında 10 gün boyunca il genelinde 269 işletmeye denetim yapıldı. Çalışmalar, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirildi. İşletmelerde genel ve özel hijyen kuralları, kayıt yükümlülükleri, faaliyet kapsamı, kullanılan hammadde ve gıda ile temas eden maddeler ile işletmede çalışan personelin ilgili kanun ve yönetmeliklere uyup uymadığı titizlikle kontrol edildi. Ayrıca, denetim ekipleri tarafından işyerlerindeki ürünlerin son tüketim tarihleri, etiket kontrolleri ve bandrol kontrolleri de gerçekleştirildi.
Eskişehir’de trafik polisleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 53 okul servis aracı ve şoförü kontrol edilirken, bir okul servis aracı ve şoförüne 951 TL para cezası yazıldı.
Türk Ocakları Eskişehir Şube Başkanı Prof. Dr. Nedim Ünal, kuruluşlarının, Türk egemenliğinin hızla çözülüşe geçtiği, geleceğe dair endişelerin hızla yayıldığı yıllarda kurulduğunu, Türk milletine kim olduğunu hatırlatıp içine düştüğü sorunlara çözüm yolları önermekle önemli bir vazife üstlendiğini belirtti. Detaylar haberimizde..
Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince 87 servis aracı ile okul çevrelerindeki 241 mekan kontrol edildi. Detaylar haberimizde..
Tepebaşı İklim İzcilerine katıldıkları eğitim programları kapsamında rattan bambu ile sepet örücülüğü etkinliği düzenlendi. Detaylar haberimizde..
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Beylikova Belediyesi’ne hibe edilen otobüs ve cenaze araçları, düzenlenen teslim töreniyle birlikte hizmete girdi. Detaylar haberimizde..
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın başkanlığında Mesleki ve Teknik Eğitim Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)