Gemlik’te gece geç saatlerde rüzgarla beraber etkili olan yağış, çok sayıda olumsuzluğu da beraberinde getirdi.
Özellikle ilçenin Karacaali, Narlı, Muratoba ve Yeniköy mahallelerinde su taşması, ağaç devrilmesi ve derelerin tıkanması gibi olayları beraberinde getiren yağışın etkileriyle mücadele dün geceden beri devam ediyor.
Gemlik Belediyesi, BUSKİ, MAG ve itfaiye ekipleri tarafından aksaklığın meydana geldiği bölgelere afetin yaralarını sarmak için çalışmalar devam ederken, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, "Temizlik, sosyal yardım, fen, park ve bahçeler müdürlüklerimiz ile afetin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Afetten zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, çalışan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum" dedi.
İHA
Meteoroloji, Burdur'un doğu ilçeleri ve Isparta'nın güney bölgelerinde 29 Mart günü kuvvetli yağış uyarısı yaparak vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.
Antalya, Burdur, Muğla ve Isparta'da bayram boyunca yağmur bekleniyor. Meteoroloji'den uyarılar ve detaylı hava durumu tahminleri haberimizde.
Antalya-Konya kara yolunda kar yağışı başladı. Ekipler ulaşımın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Denizli’de Mart ayında son 68 yılın sıcaklık rekorun kırılmasının ardından, 15 derece birden soğuyan havayla birlikte kent güne kar yağışıyla uyandı. Detaylar haberimizde..
Ankara’da sıcaklıkların birden düşmesi ile beraber gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu.
Bursa’da mart ayında düşen hava sıcaklıklarıyla birlikte yüksek kesimlerde kar yağışı görüldü. İnegöl kar yağışıyla birlikte, sürpriz kış manzarası yaşadı.
Yorumlar (0)