Mersin’de tıp fakültesi öğrencisi üniversiteli genç kızın sokak ortasında vurulma anı kameralara yansırken, olay yerinden kaçan zanlı Adana’da yakalandı. Kamera görüntülerine göre zanlının genç kızın geçiş güzergahında aracının içinde pusu kurduğu görülürken, rahat tavırları pes dedirtti.
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde evine gitmeye çalışan Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Nidanur N., merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi’ndeki kız öğrenci yurdu önünde hastanede teknisyen olarak görev yapan Ersin K. tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Olayın ardından zanlı bölgeden kaçarken, her iki bacağından da ağır yaralanan üniversiteli genç kız, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Tıp öğrencisinin hastanede tedavisi devam ederken, Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinden kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüphelinin Adana’ya kaçtığını tespit eden ekipler, yaptıkları başarılı operasyonla zanlıyı suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.
Yakalandıktan sonra Mersin’e getirilen şüphelinin alınan ilk ifadesinde, Nidanur N. ile sevgili olduklarını, genç kızın kendisini terk etmesine öfkelendiği için vurduğunu söylediği öğrenildi.
Öte yandan olay anı bölgede bulunan bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, aracında pusu kuran Ersin K.’nın, sokakta evine doğru yürüyerek giden Nidanur N.’nun yanına giderek birden fazla pompalı silahla ateş ettiği anlar yer aldı. Genç kıza 6 el ateş eden Ersin K.’nın, arabasına binip olay yerinden uzaklaştığı anlar da yer alırken, şüphelinin rahat tavırları dikkat çekti.
Konyaspor, Kolombiyalı futbolcu Marlos Moreno ile yollarını ayırdı.
Eyüpspor, 32 yaşındaki futbolcu Mehmet Murat Uçar'ın takımdan ayrıldığını duyurdu.
Göztepe, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla 2019-2020 sezonundan bu yana sarı-kırmızılı formayı giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu Atınç Nukan’a veda etti.
TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta veda vakti! Sena ve Gizem karakterlerini canlandıran Selin Genç ve Tuğçe Açıkgöz, 5. sezon finali öncesi diziden ayrılıyor. Detaylar haberimizde...
Burdur MAKÜ Spor Futbol takımının antrenörü Murat Türker ve ekibi, MAKÜ Spor Yönetim Kurulu ile yapılan görüşmeler sonucu kendi istekleri doğrultusunda takımdan ayrıldıklarını sosyal medya üzerinden duyurdular. Detaylar ve teşekkür mesajları için tıklayın.
Yaklaşık 7 ay önce takıma transfer olan Raul Bobadilla ile 1 yıllık anlaşma imzalanmıştı. Bandırmaspor yaptığı açıklamada Arjantinli Forvet oyuncusu Raul Bobadilla ile anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.
Yorumlar (0)