GEZİCİ ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNU KÜÇÜKKÖY’DE
Küçükköy Mahalle muhtarlığı, Türkiye’de periyodik araç muayenesinde yetkili kuruluş olan TÜVTÜRK’ün Gezici Araç Muayene İstasyonunu Küçükköy mahallesinde ikamet eden vatandaşın ayağına getirdi.
Küçükköy mahalle muhtarı Eyüp Çetmi’nin girişimiyle kurulan Gezici Araç Muayene İstasyonu sayesinde Küçükköy’de ikamet eden vatandaşlar, şehir merkezi ve çevre ilçelere gitmeden araç muayenesini yaptırma imkanı buldu.
Küçükköy mahalle muhtarı Eyüp Çetmi, “araç kusurlarından kaynaklanan kazaların önüne geçmek, trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak, aracın ömrünü uzatmak amacıyla zorunlu yapılması gereken periyodik araç muayene işlemini vatandaşın ulaşımda sıkıntı yaşamadan ve güvenli bir şekilde yapmasını sağladık” dedi.
Vatandaşlardan Muhtar Çetmi’ye Teşekkür
Araç muayene işlemi için gezici istasyona gelen vatandaşlar, mahalleye gelen traktör ya da motosiklet ile şehir merkezine gelmelerinin zor olduğunu söyleyerek verilen bu hizmetten dolayı Küçükköy mahalle muhtarı Eyüp Çetmi’ye teşekkür ettiler.
Küçükköy Mahalle muhtarı Eyüp Çetmi, “TUVTURK Gezici Muayene istasyonu Küçükköy mahallemizde traktör ve motosiklet muayenesi yaptırdık. 5 yıl boyunca hizmeti halkımızın ayağına getirdik. Rabbim tekrar nasip ederse halkımız tekrar bir 5 yıl daha çalışmak için destek verirse hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Adem durmaz Korkuteli Gündem
Korkuteli Aşağıpazar mahallesinde evde yalnız yaşayan adam evinde ölü olarak bulundu.
Korkuteli İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 51 öğrenci için hafızlık icazet merasimi gerçekleştirildi.
Korkuteli ses ver öncülüğünde düzenlenen “Sessiz Çığlık” eylemiyle Doğu Türkistan'daki ve İsrail'in Gazze'ye uyguladığı soykırımı protesto ettiler.
Türkiye Belediyeler Birliği Seçimleri için Ankara’da bulunan Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Ankara’da bir takım temaslarda bulundu. Detaylar burada...
Korkuteli Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Sadık Önal, Ramazan ayında iftarlardan sonra sahurda evlere konuk oluyor
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek işçi maaşlarını 11 mart 2024 gelecek olan para ile ödeyeceklerini belirterek işçilerin sakin olmasını istemişti. Ama isçilerin aracların kontaklanı açmadıkları iddia edildi.
Yorumlar (0)