AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, ilçe ilçe gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor.
14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlere sayılı günler kala, Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz dur durak bilmeden sahada vatandaşlarla bir araya geliyor.
Her gittiği sokakta, dükkanda vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Mustafa Oğuz, kısa sürede yaptığı ziyaretlerle vatandaşın beğenisini topladı.
Dün Altınyayla ve Çavdır'ı ziyaret eden Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Mustafa Oğuz, gönüllere girmeye devam ediyor.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Karamanlı’da yapımı tamamlanan Cumhuriyet Ortaokulu’nun öğrencilerle buluşmaya hazır olduğunu açıkladı.
Ankara’da düzenlenen iftar programında tarım ve hayvancılık sektörünün geleceği masaya yatırıldı. Bakan Yardımcısı Gümen ve vekiller katıldı.
Burdur Merkez Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin 1. etabı için ihale 10 Nisan 2025’te gerçekleştirilecek.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur'u ziyaret ederek Burdur'daki konut ve kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdi. TOKİ desteği sürecek!
Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Yunus Emre Mahallesi'nde yapılan 4. Etap TOKİ projesinin inşaat sürecinin başladığını duyurdu. Detaylar haberimizde!
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelerek Burdur'un taleplerini iletti.
Yorumlar (0)