Burdur / Gölhisar

Gölhisar ve Altınyayla Süt Üreticileri Birliği yeni Başkanı Soner Özdemir

GÖLHİSAR VE ALTINYAYLA İLÇELERİ SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ 31 Ocak 2011 tarihinde kurulan Gölhisar ve Altınyayla İlçeleri Süt Üreticileri Birliği 2023 yılı olağan genel kurulu yapıldı.

Gölhisar ve Altınyayla Süt Üreticileri Birliği yeni Başkanı Soner Özdemir


31 Ocak 2011 tarihinde kurulan Gölhisar ve Altınyayla İlçeleri Süt Üreticileri Birliği 2023 yılı olağan genel kurulu yapıldı.
06 Mart 2023 Pazartesi günü Gölhisar ilçesi  Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda gerçekleştirilen Gölhisar ve Altınyayla İlçeleri Süt Üreticileri Birliği Genel kurulu tamamlandı.
Yapılan olağan genel kurulda ilk olarak birliğin faaliyet ve mali tabloları okunarak oylamaya sunuldu. Oy birliği ile kabul edilen mali tablolar ve birlik faaliyetlerinin ardından seçimlere geçildi.
Yönetim Kuruluna Soner ÖZDEMİR, Oğuzhan ÖZACAR, Aşkın HASKILINÇ, Ayhan KARAKAYA ve Ali BOZKURT, Denetleme Kuruluna: İsa KAN, Selçuk KARA ve İbrahim AKSOY ve Merkez Birliği Ankara Temsilciliğine Kahraman ARLI seçildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Soner ÖZDEMİR ve Başkan Yardımcısı Oğuzhan ÖZACAR yapmış olduğu hizmetler anısına kurucu Başkan Kahraman ARLI’YA plaket taktim etti. Gölhisar’da uzun zamandır görülmeyen bu devir teslim salonda alkışlarla karşılandı.
Gölhisar ve Altınyayla İlçeleri Süt Üreticileri Birliği’nin Kurucu Başkanı Veteriner Hekim Kahraman Arlı kısa bir konuşma gerçekleştirdi.
Arlı konuşmasında özetle;
“Öncelikle genel kurulumuza katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz bu mübarek günde tüm Türk-İslam aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum.
Birliğimizi bundan yaklaşık 12 yıl önce kurarken birbirinden hiçbir zaman ayırmadığımız iki güzel ilçemiz olan Altınyayla, Gölhisar ve çevreleriyle birlikte buradaki üreticilerimize hizmet etme düşüncesiyle yola çıktık. Geçen süre zarfında elimizden geldiği kadar iyi hizmet etmeye gayret gösterdik ve başarılı projelere imza attık. Aslında konuşulacak çok şey yok. Her zaman dediğimiz gibi az konuşup çok iş yaptık. Her kuruma misal olması düşüncesiyle de 3 dönemdir yürütmekte olduğum başkanlık görevini birliğimizi daha da ileriye götüreceğine inandığımız kişilere teslim etme vaktimizin geldiği kararına vardık.
Ben sizlerden helallik diliyorum. Bizden yana bir hak varsa helal olsun. Genel kurulumuz ve yeni seçilecek birlik yönetimimiz öncelikle üreticimize, birliğimize ve Altınyayla, Gölhisar ilçelerimize hayırlı olsun.” Dedi.
Programın devamında yeni seçilen Başkan Soner ÖZDEMİR; Yıllardır süt sektörünün içinde, sorunları ve çözüm yollarını bildiğimize inandığımız bu yolda yeni ekibimizle iki ilçemiz hayvancılığını daha ileriye taşıma hedefi ve gayreti içinde olacağız. Biz buraya başkan olma hevesi içinde değil hizmet etme aşkı içinde çıktık. Oğuzhan kardeşim başta olmak üzere yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile hedefimiz süt üretimini daha ileriye götürmek olacaktır. Dedi.
Haber: Gölhisar Gündem Gazetesi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı
Bölgesel

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı - Burdur'un Bucak ilçesinde seçim çalışmalarıyla herkesin beğenisini kazanan Konak Mahallesi Muhtar Adayı Ali Uğurtay, vaatlerini sıraladı.

Uzman doktor Nur Banu Tatar Başaran, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı
Bölgesel

Uzman doktor Nur Banu Tatar Başaran, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı

Uzman doktor Nur Banu Tatar Başaran, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı - Burdur'un Bucak ilçesinde,Uzman doktor Nur Banu Tatar Başaran hasta kabulüne başladı.

Burdur'da ambulansla araç çarpıştı!
Bölgesel

Burdur'da ambulansla araç çarpıştı!

Burdur'da meydana gelen kazada ambulans ve hafif ticari araç çarpıştı. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Sefa Altun, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı
Bölgesel

Sefa Altun, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı

Sefa Altun, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı - Burdur'un Bucak ilçesinde, Bucaklı doktor Sefa Altun hasta kabulüne başladı.

Yeniden Refah Bucak Belediye Meclis Üyesi Adayı Atakan Korkmaz, Bucak için çalışacak
Bölgesel

Yeniden Refah Bucak Belediye Meclis Üyesi Adayı Atakan Korkmaz, Bucak için çalışacak

Yeniden Refah Bucak Belediye Meclis Üyesi Adayı Atakan Korkmaz, Bucak için çalışacak - Yeniden Refah Bucak Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Atakan Korkmaz, NNC Haber İmtiyaz Sahibi İbrahim Nanecioğlu'nu ziyaret etti.

Burdur'da bir ilk! Bucak Devlet Hastanesinde uygulandı
Bölgesel

Burdur'da bir ilk! Bucak Devlet Hastanesinde uygulandı

Burdur'da bir ilk! Bucak Devlet Hastanesinde uygulandı. Bucak Devlet Hastanesi, Burdur'da ilk kez uygulanan etkin Parkinson tedavi seçeneklerini duyurdu. Sanal asistan Dr. Meltem aracılığıyla hastalara detaylı bilgi veriliyor.