Burdur

Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!

Burdur Valisi Türker Öksüz, köy ziyaretleri kapsamında Ulupınar ve Başmakçı Köylerine ziyarette bulundu. Köy halkı ile bir araya gelen Vali Öksüz, talep ve ihtiyaçları dinledi.

Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!

VALİ ÖKSÜZ'DEN, ULUPINAR VE BAŞMAKÇI KÖYLERİNE ZİYARET, GÜL VE LAVANTA YOLUNDA İNCELEME

Köy ziyaretleri kapsamında İl Merkezine bağlı Ulupınar Köyü ve Başmakçı Köylerine ziyarette bulunan Burdur Valisi Türker Öksüz, programının son bölümünde Valiliğimiz öncülüğünde hayata geçirilen Gül ve Lavanta Yolu Projesi alanında incelemede bulundu.

Köy ziyaretlerine devam eden Vali Öksüz, programı kapsamında ilk olarak Ulupınar Köyüne ziyarette bulundu. Köy halkı ile bir araya gelen Vali Öksüz, köyün talep ve ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinledi. Ziyaretin devamında Vali Öksüz, Ulupınar Köyü sınırları içinde faaliyet gösterin alabalık üretim tesislerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Köy ziyaretlerinin ikinci durağı olan Başmakçı Köyüne ziyarette bulunan Vali Öksüz, köy ziyaret defterini imzaladı. Daha sonra köy halkı ile bir araya gelen Vali Öksüz, köyün, talep ve ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinledi.

Vali Öksüz, Ulupınar ve Başmakçı Köylerine gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Valiliğimiz koordinesinde yürütülen, Burdur Gölü kıyısından başlayıp Salda Gölü kıyısına kadar uzanan Gül ve Lavanta Yolu Projesi güzergahında incelemelerde bulundu.

Köy ziyareti ve Gül ve Lavanta Yolu inceleme sırasında Vali Türker Öksüz'e, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, Tarım ve Orman İl Müdürü Eyüp Adıgüzel, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy eşlik etti.

Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Salda Gölü'ne Gül Kokulu Bir Yol: Gül Yolu Açıldı!
Bölgesel

Salda Gölü'ne Gül Kokulu Bir Yol: Gül Yolu Açıldı!

Burdur Gölü kenarındaki lavanta bahçeleri, Gül Yolu olarak yeniden isimlendirildi. Gül Yolu, Burdur'un eko turizmine ve ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

Lavanta bahçesi büyük beğeni toplamaya devam ediyor
Bölgesel

Lavanta bahçesi büyük beğeni toplamaya devam ediyor

Çellist Emir Asil, Gedelme Yaylası’ndaki Kemer Belediyesi’ne ait lavanta bahçesinde lavanta tanıtım etkinlikleri kapsamında çello çaldı.

Yunusemre Belediyesinin lavanta bahçesinde hasat başladı
Bölgesel

Yunusemre Belediyesinin lavanta bahçesinde hasat başladı

Yunusemre Belediyesinin Ortaköy Mahallesi’nde hayata geçirdiği lavanta bahçesinde hasat başladı. 7 dönümlük araziye dikilen lavanta bahçesi ile bölge halkına alternatif ürün anlamında güzel bir örnek sunuluyor.

Isparta'da lavanta hasadı başladı
Yaşam

Isparta'da lavanta hasadı başladı

Isparta'da bin ile 5 bin metrekare arasında değişen lavanta bahçelerinde hasat başladı. Sıcak havaların etkisiyle hasadın erken başladığını söyleyen üretici Baysal Tezcan “Hasatta 1 buçuk, 2 ton civarında rekolte bekliyoruz” dedi. Detaylar haberimizde...

Konya'da lavanta hasadı başladı
Bölgesel

Konya'da lavanta hasadı başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Güneysınır’da alternatif ürün olarak dikimi yapılan lavantanın hasadına başlandı.

İzmit'te lavanta workshoplarına kadınlar yoğun ilgi
Bölgesel

İzmit'te lavanta workshoplarına kadınlar yoğun ilgi

İzmit Belediyesinin kendi tarlalarında ürettiği lavantalarla düzenlediği workshoplara kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.