Nevşehir’de düzenlenen 2023-2024 Yılı Okul Sporları Halter Gençler A-B Kız Türkiye birinciliği müsabakalarında sporcularımız 4 madalya kazandı.
2023-2024 Yılı Okul Sporları Halter Gençler A-B Kız Türkiye birinciliği müsabakaları arasında Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapıldı.
Okul Sporları Halter Gençler A-B Kız Türkiye Birinciliği Müsabakalarına 55 ilden yaklaşık 600 sporcu katıldı. Halter Antrenörleri Sinan Çoban, Bünyamin Durmaz ve Dilek Demirdelen eşliğinde müsabakalara katılan Düzceli sporculardan Şevval İnce 45 kiloda Türkiye ikincisi, Aleyna Delice 55 kiloda Türkiye ikincisi, Hazal İnce 49 kiloda Türkiye üçüncüsü ve Fatma Çakır 76 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.
Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Game Of Food Gastro Antalya 2024'te balık, tatlı ve ana yemek kategorilerinde altın ve gümüş madalyalar kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Burdur MAKÜ öğrencisi Fatmagül Çevik, Avrupa Halter Şampiyonası’nda 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak Türkiye’yi gururlandırdı.
Burdur Belediye Spor Kulübü’nün genç judocuları, Romanya Judo Turnuvası’nda 2 altın ve 7 bronz madalya alarak Türkiye’yi gururlandırdı.
Burdur’da 19 Eylül Gaziler Günü töreninde, Kıbrıs Gazisi Salih Özcakkaya’ya gazilik madalyası verildi. Özcakkaya, vatanı korumak için her zaman hazır olduğunu belirtti: "Bu halimle yine gitmeye hazırım. Vatan sağ olsun."
Afyonkarahisarlı Hüseyin Aydoğan, Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya için mücadele edecek. Detaylar haberimizde..
Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Afyonkarahisarlı milli tekvandocu Meryem Betül Çavdar olimpiyat üçüncüsü oldu. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)