Burdur

Burdur Emniyeti'nden USO İlkokulu Öğrencilerine Trafik Eğitimi

Burdur Emniyet Müdürlüğü, 2024-2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında USO İlkokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi. 460 öğrenciye trafik kuralları ve güvenli sürüş teknikleri hakkında bilgi verildi.

Burdur Emniyeti'nden USO İlkokulu Öğrencilerine Trafik Eğitimi

Burdur Emniyet Müdürlüğü, 2024-2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında USO İlkokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi. 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen eğitimde 460 öğrenciye trafik kuralları ve güvenli sürüş teknikleri hakkında bilgi verildi.

Eğitim Nasıl Gerçekleşti?

Eğitim, teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamada gerçekleşti. Teorik aşamada, öğrencilere trafik kuralları ve güvenli sürüş teknikleri hakkında slaytlar ve videolar aracılığıyla bilgi verildi. Uygulamalı aşamada ise öğrenciler, Taşınabilir Çocuk Trafik Eğitim Parkında trafik işaretlerine ve lambalarına uyarak bisiklet kullandılar.

Burdur Emniyeti'nden USO İlkokulu Öğrencilerine Trafik EğitimiBurdur Emniyeti'nden USO İlkokulu Öğrencilerine Trafik EğitimiBurdur Emniyeti'nden USO İlkokulu Öğrencilerine Trafik Eğitimi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da öğrenciler yediğine pişman oldu Hastanelik oldular
Bölgesel

Burdur'da öğrenciler yediğine pişman oldu Hastanelik oldular

Burdur Şehit Akif Altay Ortaokulu'nda 6. sınıfta okuyan dört öğrenci, marketten aldıkları yiyecek nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yetkililer olayla ilgili inceleme başlattı.

Bucak İlçe Müftülüğü ve KYK öğrencileri, Ramazan ayı öncesi Eyüp Sultan Camisi’ni temizledi
Bölgesel

Bucak İlçe Müftülüğü ve KYK öğrencileri, Ramazan ayı öncesi Eyüp Sultan Camisi’ni temizledi

Oğuzhan Erkek ve Kız KYK Yurdu öğrencileri, Bucak İlçe Müftülüğü Manevi Danışmanları ile birlikte, Ramazan Ayı öncesi Eyüp Sultan Camisi’ni temizleyerek, ilk teravih namazına hazırlıklarını tamamladılar.

Burdur’da jandarmadan öğrencilere tanıtım! 120 öğrenci katıldı
Etkinlik

Burdur’da jandarmadan öğrencilere tanıtım! 120 öğrenci katıldı

Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Çavdır Kozağaç İlk ve Ortaokulu’nda tanıtım etkinliği düzenledi. 120 öğrenci ve 17 veli jandarma araçlarını ve ekipmanlarını yakından tanıdı!

Kızılkaya’da öğrencilerden Başkan Güngör'e anlamlı ziyaret
Etkinlik

Kızılkaya’da öğrencilerden Başkan Güngör'e anlamlı ziyaret

Kızılkaya Hacı İbrahim Çelik Anadolu Lisesi öğrencileri, Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü kapsamında Kızılkaya Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı İlkay Güngör ile projeler üzerine görüşmeler yapıldı.

Ankara’da toplu ulaşıma zam geldi. İşte Yeni Fiyatlar  EGO Öğrenci Abonman Kaç TL
Yerel Yönetim

Ankara’da toplu ulaşıma zam geldi. İşte Yeni Fiyatlar EGO Öğrenci Abonman Kaç TL

Ankara'da Zamlı tarife 16 Şubat'ta başlayacak."EGO Genel Müdürlüğü tarafından zamlara ilişkin açıklamada şöyle denildi; devamı haberimizde

MAKÜ'de bahar yarıyılı tanıtım günleri başladı
Etkinlik

MAKÜ'de bahar yarıyılı tanıtım günleri başladı

MAKÜ, 10-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri ile yüzü aşkın toplulukla öğrencilere yeni fırsatlar sunuyor.