KİŞEHİR (İHA) - Eskişehir’in en ünlü yerlerinden olan Adalar bölgesini gezmeye gelen Hintli turistler, soğuk hava şartlarına rağmen gondol turu için sıraya girdi.
İstanbul'dan yola çıkan kafilenin bugünkü durağı Eskişehir oldu. Porsuk Çayı'nda bot turu için bilet alan Hint turistlerin Eskişehir’e olan yoğun ilgisi dikkat çekti. Hintli turistlerin kahkahalar eşliğinde şehri gezdiği görüldü. Etrafına neşe saçan Hintliler, vatandaşların yüzünü güldürdü. Yüzü gülen Hintlilerin Porsuk Çayı'na ilgiyle baktığı görülürken, Eskişehir'deki keyifli anlarını ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi.
Hint kafileyi gezdiren 35 yıllık tur rehberi Serhat Top, “Bugün gezdirdiğim grup Hindistanlı ve Türkiye’yi çok seviyorlar. İstanbul’dan yola çıkarak tüm Türkiye’yi gezdiriyoruz. Bugün Eskişehir’de kalacağız. Yarın Kapadokya’ya gideceğiz, ardından istikametimiz Konya, Antalya, Pamukkale, Kuşadası ve Çanakkale olacak. Toplam 11 günlük bir gezi olacak. Hindistanlılara tüm yurdu gezdiriyoruz. Hintçe bilmesem de İngilizce konuşarak çok güzel anlaşıyoruz. Eskişehir’e tepkileri paha biçilemez. Tüm turistler Türkiye’den memnun. Şehrin görüntüsü ve yerleşim düzeni turistlerde hayranlık uyandırıyor” diye konuştu.
Eskişehir'de uyuşturucu madde satmayı planladıkları belirlenen 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalanırken, şahısların araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramada 6,6 gram bonzai ele geçirildi. Detaylar haberimizde..
Tepebaşı Belediyesi Kağıt Geri Dönüşüm Atölyesi geri kazanım konusunda farkındalık oluştururken, çocuklara da çevre bilinci aşılamaya devam ediyor. Detaylar haberimizde..
Eskişehir'de jandarma ekiplerince sahte içki üreteceği belirlenen ve 20 litre etil alkol ile birlikte yakalanan şüpheli şahıs hakkında soruşturma başlatıldı. Detaylar haberimizde..
Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi'nde ‘Alp Ruhu, Bilge Akıl: Türk Savaş Sanatı Sergisi’ gerçekleştirildi.
Eskişehir'de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkmasından dolayı bir vatandaş tarafından ağaca asılan elbiseler ilginç görüntüler oluşturdu. Detaylar haberimizde..
İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Erenköy Mahalle Muhtarı Sabri Pelvan'ın ismini yeni parka vererek ölümsüzleştiriyor. Bu anlamlı adım, mahalleye katkılarını unutmamak için atıldı.
Yorumlar (0)