Eskişehir

İnönü'yü Zenginleştiren Estetik Dokunuş

Eskişehir İnönü Belediyesi ilçenin estetiğine katkı sunacak dekoratif aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

İnönü'yü Zenginleştiren Estetik Dokunuş

ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir İnönü Belediyesi ilçenin estetiğine katkı sunacak dekoratif aydınlatma çalışmalarını tamamladı.
İlçe girişlerinde bulunan cadde ve sokaklarda uygulanan ay yıldızlı dekoratif aydınlatma lambaları ilçe sakini ve ilçeyi ziyarete gelenler tarafından beğeni ile karşılandı. 19 Mayıs 1919’da Samsun’da tutuşturulan meşalenin 105'inci yılında İnönü Belediyesi tarafından Ali İhsan İlkbahar Bulvarı ile başlatılan ay yıldız motifli sokak aydınlatma çalışmaları, Mustafa Kemal Caddesi ve otoyol üzerindeki İnönü Kavşağı aydınlatılarak tamamlandı. Üzerinde ay yıldız simgelerini taşıyan yeni aydınlatma uygulaması İnönü ilçesini ışıl ışıl yaparak mağara ve doğal kaynakları ile cazibe merkezi olan ilçenin gecelerini de ayrı güzelleştirdi. Ay yıldızın süslediği dekoratif led uygulamaları, ilçenin estetik görüntüsünü de zenginleştirdi.
İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, İnönü cadde ve sokaklarına uygulanan ay yıldızlı dekoratif aydınlatma sisteminin belediye ekipleri tarafından tamamlanarak ilçe sakinlerinin beğenisine sunulduğunu ve İnönü’yü zenginleştirmeye devam edeceklerini dile getirdi.
Havacılık ve mağaraları ile İnönü’yü ziyaret edenlere unutulmaz hatıralar bırakan ilçe, ışıl ışıl parlayan geceleri ile ziyaretçilerine başka bir cazibe sunacak.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

ay yıldızlı balonu yerden  kaldırarak öpen kadın duygu dolu anlarını anlattı
Yaşam

ay yıldızlı balonu yerden kaldırarak öpen kadın duygu dolu anlarını anlattı

Cumhuriyet’in 100. yılının coşkusunun yaşandığı, cadde ve sokakların ay yıldızlı bayrak ve balonlarla süslendiği Elazığ’da, bir işletmenin camına asılı olan ve rüzgarın etkisiyle yere düşen ay yıldızlı balonunun düştüğünü fark eden işletme personelinin balonu alıp öperek alnına koyması kameralara yansıdı.

Korkuteli Cumhur İttifakı Listesi Belli Oldu
Yerel Yönetim

Korkuteli Cumhur İttifakı Listesi Belli Oldu

31 Mart 2019'da 4 belediye başkan adayı ile sandığa gidecek olan Korkuteli'nde seçime girecek Belediye Meclis üyeleri aday listeleri bugün kesinleşiyor. Cumhur İttifakı Korkuteli Adayı Ömer İşlek ile seçime girecek olan liste netlik kazandı

Kocaeli Körfez'de Mevlana Caddesi Yeniden Düzenlendi
Bölgesel

Kocaeli Körfez'de Mevlana Caddesi Yeniden Düzenlendi

Mineral tretuvar yaya kaldırımları, dekoratif aydınlatma direkleri ve yenilenen asfaltıyla yeni yüzüne kavuşan Körfez Mevlana Caddesinde üstyapı çalışmaları tamamlandı.

Bucak'ta Caddeler Işıl Işıl! Dekoratif Aydınlatmalar Göz Kamaştırıyor
Bölgesel

Bucak'ta Caddeler Işıl Işıl! Dekoratif Aydınlatmalar Göz Kamaştırıyor

Bucak Belediyesi'nin çalışmalarıyla Karayvatlar, Çavuşlar, Oğuzhan ve Pazar mahalleleri modern ve estetik aydınlatma armatürleri ile donatıldı. Bucak'a yakışan yeni görsel şölen için detayları okuyun!

Bucak Belediyesi, caddeleri dekoratif ışıklandırma ile aydınlatıyor
Yerel Yönetim

Bucak Belediyesi, caddeleri dekoratif ışıklandırma ile aydınlatıyor

Bucak Belediyesi, ilçenin en önemli caddelerini dekoratif ışıklandırma ile daha modern ve keyifli bir hale getiriyor. Vatandaşlar yeni aydınlatma sistemlerinden memnun.

Serinlemek uğruna elektrik çarpması riskini göze alarak süs havuzuna girdiler
Yaşam

Serinlemek uğruna elektrik çarpması riskini göze alarak süs havuzuna girdiler

Eskişehir'de yüksek hava sıcaklığı nedeniyle bunalarak süs havuzunda serinlemeye çalışan çocukların tehlikeli serinleme yöntemi görenleri endişelendirirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.