Türkiye’nin önde gelen enerji şirketlerinden biri olan Türkiye Petrolleri An3onim Ortaklığı (TPAO), Devlet Su İşleri (DSİ), Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü ile birçok belediye, çeşitli pozisyonlar için yeni personel alımı başlattı!
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kamu kurumları ve özel sektör işverenleri için personel alımı yapıyor!
Başvuru şartlarına uygun olan adaylar, farklı iş kollarında istihdam edilebilmektedir. İŞKUR personel alımı hakkında bilmeniz gerekenleri sizler için derledik
Adayların başvuru yapabilmesi için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir cezai soruşturma geçirmemiş olmak, emeklilik veya sosyal güvenlik aylığı almıyor olmak ve askerlik görevini tamamlamış olmak gibi kriterler aranıyor. Ayrıca, adayların kamu haklarından mahrum olmaması ve arşiv araştırmasından geçer not alması gerekiyor.
Alım yapılacak pozisyonlar arasında hemşire, matbaa işçisi, dökümcü, metal pres operatörü, baskıcı, aşçı, özel güvenlik görevlisi, makine bakım onarım teknisyeni, temizlik görevlisi, arşivci, beden işçisi, baş laborant, büro memuru, hadde işçisi, tesis yöneticisi, harita teknisyeni, bahçıvan ve muhasebe meslek elemanı gibi çeşitli iş kolları bulunuyor.
Başvurular, İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) 'un resmî web sitesi üzerinden gerçekleştirilebilir. Adaylar, ilana uygun pozisyonlar için başvurularını, istenilen belgeleri sisteme yükleyerek yapabilirler.
konyanın sesi
Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine yönelik gençlerin iş dünyasına daha donanımlı hazırlanmalarını sağlayacak "İŞKUR Gençlik Programı" için imzalar atıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği üniversite öğrencilerine yönelik başlatılan ‘İŞKUR Gençlik Programı’, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ve Burdur İŞKUR Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle hayata geçti.
Burdur İl Sağlık Müdürlüğü, temizlik görevlisi kadrosunda çalışmak üzere 7 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. İşte son başvuru tarihi
Burdur İŞKUR İl Müdürü Hüseyin Güngör ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Yarar, Burdur Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Asım Gümüş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Bucak'ta yaşayan Kemal Besdilli’nin, İŞKUR'un Engelli Hibe Desteği ile başlattığı proje başarıyla tamamlandı. Demirbaş teslimi Burdur İŞKUR İl Müdürü Hüseyin Güngör tarafından yapıldı.
Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hüseyin Güngör ve sosyal paydaşlar, Junior Jeans Wear Giyim’i ziyaret ederek Engelsiz İş Atölyesi’nin devam eden faaliyetlerini değerlendirdi.
Yorumlar (0)