Isparta

Isparta’da doğal gaz faciası Bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi hastanede

Isparta'da doğal gaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen olayda, aynı aileden baba hayatını kaybederken anne ve 2 çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Isparta’da doğal gaz faciası Bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi hastanede

Isparta'da doğal gaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen olayda, aynı aileden baba hayatını kaybederken anne ve 2 çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, gece saat 23.30 sıralarında Karaağaç Mahallesi 1832 Sokak'ta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesinden uzun süre haber alamayan 16 yaşındaki bir genç eve geldi. Evde yoğun gaz kokusu fark eden genç, babası Nevzat Karaboğa'yı (35) hareketsiz halde buldu ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, Nevzat Karaboğa'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Aynı evde bulunan eşi Aynur Karaboğa ile çocukları Tuana ve Rabia ise ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Doğal gaz seviyesi 72 olarak ölçüldü
Gaz dağıtım şirketi Torosgaz'a bağlı ekiplerin yaptığı incelemede, evdeki gaz seviyesinin normalde '0' olması gerekirken 72 seviyesinde olduğu tespit edildi. Nevzat Karaboğa'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hastanede tedavi altındalar
Hastaneye kaldırılan Aynur Karaboğa ile çocukları Tuana ve Rabia'nın sağlık durumlarının stabil olduğu öğrenildi.

Torosgaz'dan açıklama
Olayın ardından doğal gaz şirketi ve yerel yönetimler, güvenlik önlemleri kapsamında bölgedeki doğal gaz hatlarını yeniden gözden geçirmeye başladı. Torosgaz'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Şirketimiz, vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde doğal gaz hizmetinden faydalanmalarını sağlamak için en yüksek standartlarda çalışmaktadır. Ancak büyük bir üzüntüyle belirtmek isteriz ki, doğal gaz arzı sağlanan bir abonemizin, kombiye yapılan yanlış müdahale sonucu meydana gelen karbonmonoksit sızıntısı nedeniyle hayatını kaybettiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Olayda, kombi bacasına açılan delikler nedeniyle mahale atık gaz birikmiş, bu durum trajik bir şekilde bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, aynı aileden üç kişinin ise zehirlenerek hastaneye kaldırılmasına neden olmuştur.
Öncelikle, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Hastanede tedavi görmekte olan vatandaşlarımızın ise bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" denildi.

Isparta’da doğal gaz faciası Bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi hastanedeIsparta’da doğal gaz faciası Bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi hastanede

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Isparta'da esnaf kavga ayırayım dereken kulağından oluyordu
3. Sayfa

Isparta'da esnaf kavga ayırayım dereken kulağından oluyordu

Isparta'da yabancı uyruklu bir şahıs ile akaryakıt çalışanı arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Isparta Belediyesi, yangında evi yanan aileye yeni ev inşa ediyor
Bölgesel

Isparta Belediyesi, yangında evi yanan aileye yeni ev inşa ediyor

Isparta Belediyesi, Aksu ilçesi Karağı köyünde Şehriban Akbay ve 3 çocuğunun yaşadığı evin yanarak kullanılamaz hale gelmesinin ardından harekete geçti.

Isparta’da uyuşturucu maddeye yönelik büyük operasyon
3. Sayfa

Isparta’da uyuşturucu maddeye yönelik büyük operasyon

Isparta'da polis ekiplerince yaklaşık bir haftada düzenlenen operasyonlarda 5 bin 213 kullanımlık sentetik kannabinoid, 221,09 gram esrar, 8,64 gram metamfetamin ve 10 sentetik ecza ele geçirildi.

Deprem bölgesindeki 30 hasarlı araçla 14 milyon lira haksız kazanç 10 İl genelinde operasyon
Bölgesel

Deprem bölgesindeki 30 hasarlı araçla 14 milyon lira haksız kazanç 10 İl genelinde operasyon

Deprem bölgesinde enkaz altında kalanların da bulunduğu 30 hasarlı aracın şasi numaraları ve mekanik aksamlarını değiştirilerek 14 milyon lira haksız kazanç elde eden şüphelilere yönelik Isparta merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonda, 10 kişi gözaltına alındı.

Şarkikarağaç'ta hüzünlü veda genç adam son yolculuğuna uğurlandı
3. Sayfa

Şarkikarağaç'ta hüzünlü veda genç adam son yolculuğuna uğurlandı

Antalya-Burdur karayolunda meydana gelen trafik kazasında Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Belceğiz köyü nüfusuna kayıtlı Onur Cengiz ile Mustafa Erkuş hayatını kaybetti.

 Isparta'da 1 saatte 17 araca idari para cezası
Bölgesel

Isparta'da 1 saatte 17 araca idari para cezası

Isparta'da 1 saatlik uygulamada 197 şahıs ve 63 araç denetledi, kusurlu bulunan 17 araca idari ceza uygulandı.